Friday, March 23, 2012

sambut besday anak saudara lagi- genap setahun

Kalau 3 minggu lepas aku balik kampung sambut besday anak saudara dengan my SIL kali ini kami sambut besday anak adik lelaki suami Nur Qistina Diyana yang genap setahun. Plan nak balik ke KL lebih awal tapi disebabkan mereka nak buat majlis sikit jadi kami postponekan perjalanan pulang ke petang. Majlis untuk adik-beradik aja.... untuk anak2 saudara kami kebetulan masing2 cuti sekolah semua datang ke rumah mak mertua. Kalau berkumpul ramai2 begini budak2 la paling seronok Makan simple aja.... mak mertua buatkan pulut kuning , kek dan lain2 tu beli aja.

biras aku bersama anaknya Nur Qistina Diyana


bersama anak2 saudara kesayangan aku yang kadang-kala 
bikin aku pening kepala....... adeh!!
x pa.... asalkan anak2 saudara Mak Lang seronok kan...... :)




21 comments:

Acik Erna said...

assalam dela..bila ada majlis makan2 macam ni yang seronoknya dapat berkumpul ramai2 kan

aNIe said...

Assalamualaikum Dela... yg paling best ialah majlis yg diadakan bersama2 org tersayang...

munna said...

suka kalau buat birthday anak2... suka tgk dia gembira dan anak2 yg lain pun gembira juga.... lagi 2 minggu nak buat birthday dua beradik tu serentak

KhaiRin : anies said...

mana kek nyer?
kak sy da dpt sample lip ice yg comel tu..tq 4 the info aritu..

IntaNBerliaN said...

bestnya.. ramai ank sedara :-)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

happy birthday utk dia

ct rahani said...

sambut ramai2 mmg meriahkan kak.. budak2 pun hepi kemain..

cinta siswi said...

best kn kumpul ramai2.. rindu family.. >.<

eita said...

walaupun karenah memening kan tapi tetap meriah kan.....

Puan Kutu said...

ramai gak anak sedara,meriah2.hehe..

mama aini said...

`hepi bezday` Nur Qiatina Diyana..

khairul said...

seronok depa no

Dinas Aldi said...

Selamat ulangtahun kelahiran pertama untuk Nur Qistina Diyana, semoga jadi anak yg solehah :)

kakyong said...

anak2 memang mcm tu.. masa kecik mcm2 pe'el.. tp depa lah yg memeriahkan suasana kehidupan... hepi besday utk si comel qistina

imie fatiema © said...

sronok dela selalu je ade event.btw,wish hepi besday juge tuk besday gurl.. =)

Aida Omar said...

memang syok kalau tgk budak2 nie berkumpul time ada majlis keluarga.. mcm2 ragam walaupun memeningkan kepala. hehe..

Alin Marlini said...

tau takper Maklang..tu anak buah ramailah jugak..Mamalong ni anak buah baru 2 + 2 anak..dah jadi cam 10 orang..mulalah jadi tarzan...hehehhee

Rinna said...

Suka laa budak2 tuh dpt sambut besday sambil makan kek kan.. :)

Mohd Norafzal said...

besday akak tanak sambut?klu sambut n buat makan2 ikan bakar kat Bagan Lalang jgn lupa jemput saya kikiki

noornazuha said...

Happy belated birthday ye...hehehe..bulan ni memang bulan birthday laaa

SP (spudinpunya) said...

birthday saya sambut jugak laa..haha

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -