Thursday, March 22, 2012

jalan2 Penang dengan anak saudara

Hari Jumaat lepas aku culik anak2 saudara aku meronda Penang pulak :)....... Kami ke rumah adik pompuan aku di sana. Rindu nak jumpa topui Hazim....hheee. Kami jalan2 ke Queensbay Penang sambil2 ambil angin laut. Lagipun aku dan janji nak bawa anak2 saudara kami jumpa anak2 adik aku ronda2 time cuti2 sekolah. Jadi kenalah tunaikan.... kalau tak hari2 tanya bila nak bawa mereka jalan2 Penang naik pening kepala aku nak menjawab. Tidur malam pun tak senang.....adeh!!! 


sesi bergambar beramai2

3 orang anak saudara untuk sesi suai kenal...... masih malu2 kucing
nak bergambar pun segan2 lagi......


sesi makan2 itu wajib  :)


3 orang anak saudara aku yang lincah dah mula menunjukkan taring...hheee  
pening suami melayan kerenah mereka...... adeh!!


3 saudara yang mula berkawan baik dan
malu pun mula hilang

dah semakin comel topui ni



27 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam dalila..baiknya hati mak sedare bawak anakbuah jalan2...

Nazayiena said...

Klu dah janji tu nak bawa jln2 mesti tunaikan klu x memang kena tuntut hari2,hahaha......

KhaiRin : anies said...

adeeehhhh tetiba rs sayu bila tgk pic ni sbb plan sy nk g penang hujung bln ni x kesampaian waaaaaaaa

khairul said...

queensbay mmg tpt best utk lepak

IntaNBerliaN said...

alaaa baby yg last tu comel lah :-)

eyryn said...

wah ! seronoknye..
dapat jalan2 :)

munna said...

gembira budak2 tu semua...dpt auntie dan uncle yg baik layan diaorg....

imie fatiema © said...

topui cute .. chinese look,sronok jenjalan

SeputihSalju said...

dah lama tak g Queensbay nihhh....huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

dah lama gak akak tak pegi penang

aNIe said...

As'salam Dela... lama sunggu akak tak pi Penang... teringat pi makan kat Padang Kota... sedapnya kerang rebus kat sini...

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

try pasembor penang x? hee

SAYA BUKAN SAMDOL said...

kenapa topui nama dia kak?
lahai, comel banget diaaa

Hanis Azla said...

seronoknya jalan ramai mcm ni.. bila ramai budak2 sure lebih riuh dan meriah..

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh dah dekat dah ngn tempat saya..lepak2 Queensbay yer.

Jendela Hati said...

biasalah tu bdk2 mcm anak2 sy, memula malu pastu lama2 br rancak bermain hehe

kpah k-poh said...

adehhhh.. awat tak habaq nak mai penang... hmmmmm

eita said...

bab makan tu yang best tu...
kiut nyer topui..

kazmyra afkar said...

tak pernah sampai penang.. nak sangat pergi sana..

bestnya.. jelesnya..

Queenie said...

waaa...sejak bila dah jadi pencolek? tak takut polis eh?

heisshhh comel2nya anak sedara awak dela...nak2 si topui tu..gewwam eh!

ZYASH said...

hai kak dela selamat berkenalan...zy follow kat sini yer...

Aine Ainun said...

Seronokkan bwk bbudak jalan...
Eh, topui comelnya...tembam..debab;)

sy p penang sesat, x tau jalan..akhirnya sesak djalanan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya jln2..nk ikut gak..

mamyharraz said...

penang mmg selalu di hati sbb best! ;)

Puan Kutu said...

hehe best melyan kerenah anak2 buah nie..si topui hazim sgt comel..geram tgok!

mama aini said...

seronoknya ank2 buah dela berjln2..

aZuMaya said...

salam dela..beruntug bebudak skrg celebrate besday :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -