Monday, March 19, 2012

melawat baby baru -Alor Star

Cuti sekolah mungkin ramai yang bercuti2 sakan melancong kan. Kami berdua balik kampung sahaja dan Ahad malam baru sampai rumah setelah 4 hari bercuti. Ini kali ke 3 kami pulang ke kampung selang 3 minggu berturut2. Letih badan belum habis lagi dah start kerja hari ini. Penulis blog bercuti maka blog pun dapat cuti jugak le.... hhee.... Lepas balik kampung tak sempat langsung nak membelek blog kesayangan aku ni... biasalah bila dah balik dari kampung banyak barang yang nak dikemas dan dicuci. Pastu sedar2 dan lewat terus tarik selimut tidoq....hhee.. lain2 kemudian cerita rehat mau cukup esok dah mula kerja.


Cuti sekolah kali ini aku sempat la ke Alor Star melawat cousin aku dan baby barunya Izzan. Aku bawak sekali dua anak saudara jalan2 ke rumah mereka. Kami jumpa pun sekejap sahaja sebab cousin aku dah nak masuk kerja petang. Plan nak bawa anak2 saudara aku ni jalan2 town Alor Star tapi en suami dah ada janji jumpa kawan sekolah lamanya petang nanti jadi lepas borak2 dengan cousin kemudian hantar dia masuk kerja kami pun gerak balik rumah aja la.







pssttt.... suka pegang baby manalah tahu giliran Dela pulak selepas ini... 
InsyaAllah... moga dipermudahkan.....Amin

21 comments:

lieynanilaz said...

comel baby tuh!1...putiss cam anak cina..hehe.

lia said...

comey baby... elok jer botak cukur tu ek

Ckin Kembaq said...

suka baby..........comel..........sweett.. ^__^

ct rahani said...

comel baby.. montel! geram tgk..

fieda said...

dela pegang baby tak takut berjangkit ke...hehehe..gurau jer..

munna said...

bukan newborn baby kan.... seronok budak2 tu ye di bawa berjalan...

IntaNBerliaN said...

wah.. comelnya baby tu...

KhaiRin : anies said...

jauh nya berjln...

okey akk try dulu ya...sy nk tgk testimoni nyer nnt ;-)

c'axoera ヅ said...

halah halahhhhh shomeeeyyyyy...:)

LYAfrina said...

lya pon x kemana-mana ct sekolah baru2 ni.. sbb xde rasa apa2..cz ttp bkerja cam biasa... lg pon asya x skolah lg.. so xde rasa lagi..mybe bila asya skolah.. adalah plan bholiday kot..

eita said...

gi tengok baby baru rupanya...

cinta siswi said...

alolo.. baby cumel!! besar da baby..hihi..

#baby kak dela bile lg??hehe

shark said...

hai dila :)

Karukord Jagau's said...

chumell si kecik tu

Puan Kutu said...

sy pun suka baby.bau baby sgt best!hiks..

Alin Marlini said...

jgn putus harap la...doa banyak2..ada rezeki awak nanti..

imie fatiema © said...

cute baby cam dah besaw pulak..insyaallah, tolong doa utk dela juga dpt timang baby sendiri tak lama lagi..

Rozita said...

Insyaallah Dela, akak doakan.

Nazayiena said...

Suka anak2 saudara tu main ngan bb....

nuyui a.k.a miss YUI said...

olololo..comelnya bby..

mama aini said...

comelnya baby..tahniah buat cousin dela.. insyaallah lepas ni dela pula..amin..
ehem dela mama tak tima lagi email dela anta tu.. aniyunus48@yahoo.com

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -