Wednesday, March 14, 2012

Wordless Wednesday - 01

 foto google
Balik Kampung


TQ

24 comments:

munna said...

weekend ni pun nak balik kg hubby....

KhaiRin : anies said...

nk tgk movie ya..

p/s kak vit C mmg kena bli complete set ke?

Gen2Merah said...

selamat pulang kampung kak... happy holiday

Salina@IbuAqil said...

Bestnya!!
Balik kampung..

Puan Kutu said...

balik kmpg mana tu?

ILA HonEyBuNNy said...

yeyyeyeyey....

jom balik kampung...ehhehe

saffiya_aleesya @ echa said...

nak balik kampung ke...best nyerrrr

mama aini said...

assalam dela..nak balik kg ke minggu ni..maaf mama bz sikit..blh dela emailkan address dela..mama nak anta kad utk majlis resepsi ank mama 12 mei ni..aniyunus@yahoo.com

NARDtheNERD said...

wahh best nye.. :)

MaryaYusof said...

As salam dela,

Tengok kg boy, terus teringat Dato' Lat! Dulu ade buku die, suka juga pinjam dilibrary.... The real kg story, very, very proud! :)

IntaNBerliaN said...

bestnya balik kg... :-)

cinta siswi said...

sonok kn blh blik kg..hihi..

imie fatiema © said...

masa kecik dulu mmg byk beli komik Lat.feveret la mmg,

CTK said...

selamat pulang dela...have a fun :)

ida said...

Salam dela, dah terima surat ke? masa akak mng cosmo hr tu, xde surat, cuma kat mesej tu ada bgtau nak ambik kat mana...dtg bawa ic je...xpastilah dela kena tunggu surat @ tak...

khairul said...

lama x layan komik ni

Papa Mifz said...

have a nice holiday at kampung yer..:)

aniswany said...

Kampung Boy ;)

Diana @ bilakukatacinta said...

bynak nye nak kena klik..klik tu?

EmpayarUtama said...

Amboi banyak nak kena tekan nih :)

eita said...

best nya balik kampung...

Alin Marlini said...

dah pulang ke kota ke?hehehe

Dinas Aldi said...

Akak sangat suka kartun Lat :)

caliph shuriken said...

hepi olidei ^^

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -