Monday, February 27, 2012

surprise besday di kampung

besday kakak ipar bersama anak saudara


Balik kerja Jumaat lepas tanpa dirancang terus balik kampung sebab en suami nak sambut besday kakaknya bersama anak saudara kami di sana. Sebenarnya tak rancang nak balik pun cuma tiba2 aja en suami call kampung dan kakak ipar cakap nak buat makan2 sikit esok untuk anak saudara kami yang kebetulan genap 1 tahun dan berkongsi bulan yang sama dengan kakak en suami yang no 2. En suami kalau bab2 makan kat kampung memang tak senang duduk pastu tergerak hati nak balik dan aku pun tak payah fikir banyak packing2 baju lepas magrib terus gerak tak bagitau sesiapa pun nak balik konon2 nak surprise kan family di kampung. Memang mereka terkejut tau2 dah sampai depan rumah.... hhheee






sedikit cenderahati buat anak2 saudara aku dan sehelai tudung buat kakak ipar
dan baju untuk anak saudara hadiah dari biras aku.


Semalam pukul 7 gerak dari kampung pukul 11 malam baru sampai rumah. 
Letih giler.... tadi pergi kerja pun malas2 sikit rehat tak cukup... :(
Tapi tak mengapa surprise kami menjadi!!

Sekian





28 comments:

cinta siswi said...

kek itu menarik..hehehe

mama aini said...

`hepi belated bezday buat ank saudara & kakak ipar dela`..ehem mesti diaorg gembira sbb dela sama2 meraikan mereka.. :)

eni osman said...

hepi bday...sedapnya kek depa...:)

fieda said...

seronok jugak wat suprise2 ni..

Ckin Kembaq said...

wah..best la..hehe jeles2.. ^_^ mcm meriah kan?hehe

PaK PiS said...

best nye bday party. ^_^

izan mama mia said...

wah..bestnyer kalau birthday suprise cam gitu...wah lagi....kek sungguh cantik...tentu sedap... ^-^

Alin Marlini said...

wah..syoknya ada suprisekan...

LYAfrina said...

hepi birth buat sil & anak saudara..celebrate rmai2 gini meriahkan.. dgn family tsyg

Nazayiena said...

Hepi belated day buat kakak ipar dan anak saudara Dela....

Rozita said...

Memang excited kalau buat surprised birthday party cam ni..

Ros said...

Salam Dela,

Selamat hari lahir buat kakak ipar Dila ya semoga di kurnia kan yang baik2 saja dari Allah....

dakcik said...

best sambut besday ramai2 kan..=)

IntaNBerliaN said...

mesti dorg eppy surprise gitu :-)

Izan Ishak said...

seronoknya bila surprise menjadi ye kak dela..

eB ezrin said...

wahhhhhhhh. tmpg hepi :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik kek tu..

Bestlah buat suprise..lagi2 bila suprise tu menjadi..mesti meriah..

Jendela Hati said...

mesti gempak kan masa tu bila sampai depan umah...mmg surprise menjadi hehe

Ibuhani said...

Bagus gembirakan hati orglain lebih2 lg sedara...x rugi kenal Dela, seorg yg penyayang rupanya....... :))))))

munna said...

munna pun selalu buat suprise dgn family hubby kat kg... jrg bagitahu bila nak balik.... lagipun dekat je sejam perjalanan dah sampai.... seronok bila berkumpul ramai2 mcm tu

Gen2Merah said...

biar penat, asalkan tergambar keseronokannya kan... best la kak dapat meraihkan brsama2 keluarga tercinta

imie fatiema © said...

sronoknya kalau family slalu buat gathering..eratkan silaturrahim.. =)

Dinas Aldi said...

Letih sikit takpa janji hati hepi :)

Papa Mifz said...

budak2 la paling suko bilo time potong2 kek nih kan...

KhaiRin : anies said...

meriah nmpk!

wan nurul hezrina said...

kalu bnda surprise mmg heppilah..hepi belated buffday pd yg meraikn hari lahir

ct rahani said...

sambut besday ramai2 memang meriahkan kak..

Rinna said...

Seronok budak2 nie sambut besday kan.. iye laa dpt makan kek.. :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -