Thursday, January 19, 2012

balik kampung CNY 2012


BALIK KAMPUNG




Sejak akhir2 ini mood nak menulis blog ni makin berkurangan. Ya la.... ada benda lain yang difikirkan. Tak sabar nak balik kampung sebenarnya sampaikan kerja2 kat office pun macam berat aja nak buat makin besaq aku punya penyakit "M" ni. Mood cuti2.... mood balik kampung mengganggu fikiran.

Tambah2 minggu lepas berita tak berapa nak best ayah mertua dimasukkan ke hospital kerana tekanan darah tinggi. Alhamdulillah ayah sudah pun keluar wad. Ingat nak balik melawat tapi mak mertua cakap keadaan ayah dah bertambah baik. Malam ni baru aku dan en suami siap nak gerak balik bercuti seminggu
.
Tunggu ye Nasi Kandar Hussain, tunggu mee Mamak Taulat, tunggu sat Di Puncak Cafe, tunggu sat capati jam besaq, tunggu nasi beriani..... esok lusa kami sampai p makan.... :)


Buat kawan2 semua
Selamat bercuti


Klik



TQ




30 comments:

Salina@IbuAqil said...

Waleihhhhhh!! Sedap tu!!! Selamat bercuti sis.. TC yer.. ;)

CekbOlat-bOlat said...

blik kampong! yeahh..
eh akak ni mmg suka mkn betul.. haha

Dinas Aldi said...

Selamat balik kampung! Huih dah siap buat date dengan suma tempat makan tu, hehe

khairul said...

kg kat mana ?

Puan Kutu said...

selamat bercuti..balik sp la nie ekk?

aReLaN said...

jom bercuti!!!huhuhu

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh bestnyaa nak balik kg yer..

Shaleila said...

sernoknya n_n

kita tak tahu lg apa nk bt cuti CNY ini

Masya said...

selamat bercuti.. seronokkan dapat cuti lama....

Azian Elias said...

Hati2 bagi yang drive balik kampung..

imie shukor © said...

selamat bercuti kak Dela,saya pun balik umah mak mentua .. CNY buah limau bertimbun dalam peti sejuk tehehe

Nazayiena said...

Selamat bercuti Dela....

IntaNBerliaN said...

kg akak kt penang ke?

btw, happy holiday :-)

Tihara said...

best nye cuti2 balk kampung...cantik gambar :)

Alin Marlini said...

Selamat Pulang ke kampung Dela...dan dah tolong masuk tabung..

ct rahani said...

selamat bercuti sis.. wah byknya tempat mkn bakal dilawati.. besh2..

Jendela Hati said...

selamat bercuti

mama aini said...

semuga FIL dela dah bertambah sihat bila tgk anak & menantu balik kg !!..happy holiday dela !!..

Ibuhani said...

Smoga slmt pegi n balik..... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selamat bercuti kak..^^

Mama Adam said...

sedapnya nasi kandar. selamat bercuti. moga FIL cepat sembuh

Cikgu Ma said...

selamat bercuti...kita tak balik kampung pun...tiket mahai...huhuhu

MulutPayau said...

selamat bercuti ya dik...

deardearyhaty.blogspot.com said...

happy dragon year..:)

MULAN said...

selamat bercuti..

KhaiRin - anies said...

masih bermood kn kampung?

kakyong said...

lamanya bercuti.. best kan balik kampung..

c'axoera ヅ said...

dah balik sini ke blommm...? diam ajer sis :)

anitadiana said...

syokkkkkkkkkkknya nak balik kg dela...makan nasi kandar..terbaikkkkkkkkkkk

wan nurul hezrina said...

nurul balik kelantan kampung hubby=)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -