Tuesday, January 17, 2012

bilik tidur pilihan hati?



  Kalau yang lepas2 aku tempek dalam blog aku ni decoration untuk ruang tamu dan ruang makan. Kali ini aku sumbat pulak gambar untuk bilik tidur. Jemputlah cuci2 mata.... aku pun tengah berangan nak miliki bilik tidur camni terutamanya foto no2... :)


mood CNY dah sampai!!! malas tul la nk buat kerja
ingat kat kampung aja!!!


1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11

12


13


sumber google


dah mata cuci.......jom klik

SINI
SINI

TQ




45 comments:

Yatie Awang said...

akak pun mahu ni...

NanieZara said...

Vote for 1 & 5.romantic jer rasa..hehehe

fieda said...

semua ctk2..ala2 bilik hotel...

CekbOlat-bOlat said...

no money no talk.. =)
insyaAllah.. mntak tlong eric leong! haha

Rinna said...

Cantiknyaa.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kalau dapat bilik tido macam ni..mmg liatlah nak bangun pagi ni.. :)

Papa Mifz said...

cantek2 kan deco bilik tuh...

lieyalatif said...

CANTIK2 semuanye.....kalo la dpt cam tu...ish...tak kuar bilik tido gamaknyer ekekeekekek

mamashikin said...

wau...sy nak yg no 6...cantik sgt bilik tido ni semua...harap dpt buat macam ni..hehhe

Izan Ishak said...

semuanya pun best kak dela... lagi2 yg ruang biliknya luas... rasa macam tak nak keluar bilik aje.

khairul said...

ini kalau masuk sure x mau keluar bilik ni

Rozita said...

No 2 tu memang cantik dan nampak luas.

Ibuhani said...

oooops ada pulak gmbr bilik tdo baby.....hehehe....comeii! Tp bukan no. 1 dgn 9 cam sama jer tu......perasan sbb minat yg itulah!

Zefa NorAsmara said...

Semuanya cantik.. ni yg semangat ni. Cuti CNY ni bolehlah deco mendeco.. :D

beLLa said...

ala semua sweet2. kte suke y mcm romantik2 sket. weee~

lieynanilaz said...

cantiklah gambar2 ni...rasa kalau dapat macam ni...takmo bangun dari katil tuh!!..keh keh.

Qaseh Suhaida said...

semuanya cantek2 belaka

Puan Kutu said...

mmg lawa..duitnya pun lawa..berangan dulu boleh nie.hehe..

Mummy Chubby said...

wow wee! yg 2nd tuh mmg puas ati...

Tihara said...

seadp nya tdo dpt bilik camni..lepak lama 2 pun beshh :)

eB ezrin said...

tringin nk wT G2 GAKS ;)

▪imie fatima▪ said...

tengah cari idea gak utk bedroom dotter,no 9 macam okey just tukar kaler pink kowt..hihi. klik nuff n churpie dela juga =)

Ms Fai said...

suke style bilik no 2... so sweet n tenang jer rasa. hihi...

Mama Adam said...

cantik2.... yang penting, bilik tidur yang luassssss. best

IntaNBerliaN said...

suka yg paling last.. utk alisha..hihii

Dinas Aldi said...

Nak yang nombor 2 :)

Acik Erna said...

deela cantiknya..

eita said...

lena je tido kan kalau dapat bilik tido macam ni...

MulutPayau said...

semuanya cantik....

Gen2Merah said...

woww.. bilik tido yang romantik utk pasangan suami isteri... pasti berbahagia kan

ainnoraini said...

Semuanya cantikkk..
Tido pun lena mcm ni... Tak payah keluar bilik pun tak pee...

mama aini said...

assalam dela..mama sukakan katil bertiang tu !!!..he2x..kat rumah mama pakai katil camtu ..

kakyong said...

suka yg last tu.. sesuai utk anak2 dara ku..

saffiya_aleesya @ echa said...

cantik2 laa bilik tidur ni..huh tido dlm bilik macam ni mesti tido lena jer hehehe

intan morsalin said...

suka no.8..katil bertiang...cam zaman dolu2 jer...hihihih

noor said...

kalau dpt yg mcm ni xnak kuar bilik..boleh? truja punya psl hihihi

Masya said...

semua pun suka sangat²lah cantikk... dapat cuci mata jerlah buat masa ni.. xde bajet lagi...

kak ina kl said...

memang best lah kalau dapat..bilik rumah akak kecik ajerlah..tak leh bubuh perabut bebanyak

Ungu Violet said...

memang cantik...pastuh bilik pun luas..:)

MULAN said...

suka semua design tu.. rasa nak tukar hari2 je tapi apa kan daya kan... cuci mata je la..

Teenager Housemaid said...

saya nak nombor 9, 10 and 12..heheheh

KhaiRin - anies said...

suka semua!

arghhh

Nazayiena said...

Semoga Dela dpt memiliki bilik tido idaman hati.....

cik ayuni said...

lawa nya bilik2 tido nih..

wan nurul hezrina said...

kalau dapat bilik tido cenggini mmg tidojerlah tak mo dah bangun2..hahaha

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -