Monday, January 30, 2012

salam semua

Lamanya tak buka blog kesayangan aku ni. Baru pagi tadi berkesempatan meninjau komen2 dari kawan2. Terima kasih sudi doakan 'FIL' dela cepat sembuh. Sebenarnya hari Sabtu pagi dah bertolak balik sini cuma demam 2 hari tak dapat la nak mengadap komputer. Hari ni masuk kerja dah pun tapi masih sakit kepala dan sakit tekak tapi gagahkan jugak bekerja sebab malas nak tidur lama2 di rumah.... bukan ada orang teman pun.....hhaaa

Sampai aja office rupanya ada la sebiji hamper CNY dari supplier terpacak untuk aku. Hai.... rezeki aku la nampaknya. Orang dah bagi kita ambik. Tapi kalau dapat sebelum bercuti haritu lagi bagus... boleh berkongsi makan ramai2 dengan anak2 buah aku kat kampung tu. Tak apa la... rezeki penghuni2 rumah aku la pulak kali ini. Maklumlah selalunya tiap tahun bawa balik limau dan hamper balik kampung aja. Kali ini kami makan sendiri aja la.

Plan nak gerak hari Jumaat tapi en suami dah tergetaq2 kaki nak balik kampung cepat tak sabar sangat2. Kalau suami dah tergetaq2 yang si isteri tu pulak tahap parkinson punya excited 1 badan jadi Khamis malam tu terus kami gerak, 3 jam sampai la SP.



jom klik
SINI
SINI

TQ









22 comments:

Tihara said...

waw dapat hamper :)

Acik Erna said...

Asslam deela..lama deela cuti ye..
harap deela cepat sembuh..

CekbOlat-bOlat said...

wah hamperr ! menang ape ni kak ? huhu

mama aini said...

salam dela..semuga dela cepat sembuh..amin..ehem best kan dpt balik kg..

saffiya_aleesya @ echa said...

demam ke patut rasa lama tak update blog ekk..dah puas bercuti jd selamat kembali bekerja..

Puan Kutu said...

klu bawak balik sp hamper tu bley bagi kami sikit.haha..

Spudin said...

nice entri...jgn lupa singgah site sy jugak :S

KhaiRin - anies said...

xnk share ngan kami ke hamper tu? hehehehe

hanaahmad said...

wah rezeki. ;)

cinta siswi said...

waa.. nk jgk..hihi..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

welcome back kak =D

IntaNBerliaN said...

org bagi ambik kan.. rezeki la tu..hihii

emm sp kat mana?

Masya said...

seronoknya dapat hampe.. besar pulak tu..

wan nurul hezrina said...

beshnyer hemper..dulu masa keje swasta mmg selalu dapat..keje gomen nie tak banayk cina sangat..huhu;..tapi adagal customer yang bagi..mana2 ada link ngan jabatan nie dapatlah..hoho

Aida Omar said...

semoga cepat sembuh :) wah dapat hamper CNY lah besar jugak eh..rezeki.

Rozita said...

Akak doakan demam dan sakit kepala dela tu akan sembuh nanti. Ntah ntah itu simpton good news tak dela ?

Alin Marlini said...

rezeki jgn ditolak..

MulutPayau said...

wahhh...rezeki tu...
Semoga dela cepat sembuh....

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. hamper! best2~

Nazayiena said...

Semoga cepat sembuh deela.....

LYAfrina said...

smoga FIL cpt smbuh yer

fieda said...

selamay kembali dela..petut la lama tak nmpk..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -