Thursday, June 16, 2011

Big Food

grilled lamb


fish and chip


soup of the day



apple bigfood








Menu dinner kami  kali ini di Big Food!!!!...

Ha... dengar nama pun gerun kan..... kalau tengok menu tu x la gerun mana.... menu yang paling besar dan special dipanggil bigfood.  Rasanya dah lama aku x datang restaurant ni. 
Seingat aku last tahun 2009. Di sebabkan aku merajuk sentap x hengat!!! dapat masakan yang x memuaskan hati... Time tu aku order chicken chop. Dah la ayam x fresh pastu macamdah berbau pulak tu..... pastu dapat watermelon juice dah nak masam!!!! order saiz bigfood pulak tu.... mau x meradang aku kt restaurant ni... bayar mahal2 tapi kuality makanan hampeh!!!!  
Aku merajuk panjang la juga dan baru semalam aku datang balik ke sini. Itu pun kebetulan balik dari Giant, Shah Alam shopping2 sikit jadi kami singgah makan sini. Nasib baik la sejarah lama x berulang.

Bagi aku rasa masakan di sini ok2 ja la... boleh makan... sedap sesangat tu x da la... cuma boleh try la... puas hati lagi masakkan Big Brother, Kota Damansara. Decoration restaurant ni pun cantik. Nak lebih selesa ambil meja di luar. Kat dalam ni kalau ramai2 macam sempit sikit la..:) Restaurant ni bersebelahan Ani sup utara, TTDI Jaya.
.
.

14 comments:

farahin nasir said...

best nyer tgok makanan.. lapor datang smule dah nie.. kat area2 kedah ade tak kedai nie kak?? hahahhaa..

:)
KALO FOLLOW RAMAI2 NAK WAT APE KAN??

Miecyber said...

Pergh....

Pemerdagangan Orang

dela said...

@farahin nasir

seingat kak la... kawan2 kt SP cakap area taman pahlawan tu ada kedai western foods sedap jugak... tapi x pernah try lagi la...

dela said...

@farahin nasir
Restaurant Hotmas kt SP sedap2 jugak..

sabella mohamad said...

wah esklusif tmpat dia !
^_^

shalina samsudin said...

perghhhhh ! nakkk kak :)
poslaju please :P

nurdani said...

waah...sedapnya menu tu..terliur di tengah2 malam ni

tiefazatie said...

adoi la..terliur..huhu

anis aneesa said...

perghh,cdapnye..meleleh air liur neh..

ladieszone said...

sedaaapnyeee..lapar lak rase tgk mknan...waaaaa
T __________T

manja said...

aaa.....sedaappppnyaa......nk2....hihi

KertasWarnaMerah said...

hadoi...nafsu makan kian memuncak..!!!! nak!!

”cepat datang komen blog saya pulak!!!”

saiazuan said...

bru lepas mkn, tgk makanan, lapar blk..huhu


check out my new header, on #Transformers mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

salwaismail said...

isk. lapaaaaaaarrrr!
http://salwaismail.blogspot.com

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -