Thursday, June 24, 2010

Big Brother Restaurant & Gril, Kota Damansara




char boiled sirlon 
rekemen half cook - puas hati!



grill whole leg chic


XL meatball spagetti


meh tengok XL meatball




Jumbo fresh orange



Tadi kebetulan selepas ambil adik di airport Terminal 3 Subang, kami bertiga singgah makan di restorant favourite en suami. Big Brother restaurant & Grill. Hidangan kami kali ini char boiled sirlon, grill whole leg chic, XL meatball spagetti. Minuman Jumbo fresh orange. Makanan di sini dikenakan service charge 5%.

Rasa makanan di restoran ni memang ada kelainan sikit dan sedap... serius!!! cakap.... x tipu..  ( tapi lain orang lain citarasa) aku dan e. suami memang selalu datang makan kat sini kira macam pelanggan tetap jugak la . Menu aku selalu bertukar2 tapi en suami masih tetap setia dengan XL meatball spagettinya. Lain menu x mau cuba langung!!.. siap suruh tambah extra meatball 2 ketul. 1 ketul RM2  pastu makan la sampai kenyang. Perjalanan untuk ke restaurant ni dari rumah aku cuma 15 minit. Pemilik restoran ni melayu dan kalau nampak brother besar2 n selalu berbaju merah itulah owner dia. Mungkin sebab itulah restaurant ni di panggil Big Brother... tengok tuan la....
Selain makan ikan bakar di Bagan Lalang, restaurant ini juga antara restaurant faverot family aku... kiranya pengunjung tetap la..ni....

Bab2 makan ni en suami memang no. 1....:)
makan cerewet!








Big Brother Restaurant & Grill
No. 3G, 3-1, Jalan 5/20,
Pusat Perdagangan Kota Damasara,
PJU5, 47810, Selangor
Opens: 10am to 11pm
03-6142 7678

No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -