Monday, October 7, 2013

Lavender Farm - Cameron Highlands, Pahang

Minggu lepas balik kampung ada sedikit urusan nak di settlekan... on the way tu terus naik Cameron Highland. Dah lama teringin naik CH ni... Last sekali naik tak silap Dela 3 tahun lepas... lama dah tu.. Kali ini jenjalan CH bersama anak Dela.... dah tentu rasanya lain sangat.... exited giler nak bawa si kecik ni jalan2. Shopping siap2 baju sejuk untuk anak Dela ni.. takut selesema pulak kalau sejuk sangat di sana.
Selalu naik CH ikut Tapah... kali ini kami naik dari Simpang Pulai... waktu naik tu terperasan la Lavender Farm ni... nampak cantik sangat bunga2 lavender color2 purple ni... esok pagi lepas breakfast terus singgah. Masuk dikenakan bayaran RM 5 sahaja. Bila masuk tu memang tergamam jugak la... cantik sangat tengok combinasi color2 ni... hhee. Dulu datang sini tak tahu pulak ada lavender farm yang cantik begini...

 Lavender Farm ni 10 kilometer dari  Equatorial Hotel.... atas Brinchang.

Apa lagi posing aje la...









 









6 comments:

SeputihSalju said...

mmg cntik2 la bunga kat situ.. tak rugi bergambar kan kak.. :-)

Tukang Karut said...

wow...penuh dengan bunga...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

cantiknya.. tengok purple tu..

Khai♥Rin : anies said...

ada feeling2 mcm kt obersi x? ;-)

wanie said...

wah... dah gi cameron jugak. best kan??

mrs kayrul said...

cantiknya bunga2 tue..macam mana la dah pergi CH banyak kali x pernah perasan ada lavender farm nie

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -