Sunday, October 13, 2013

Cactus Farm, CH & ice-cream stoberi ...hee

Lepas ronda2 lavender farm kami terus gerak ke cactus farm. Kami pun tak leh lama2 meronda sebab Ameera dah ada tanda2 mengantuk. Jadi sebelum dia naik angin kami meronda pun sepantas kilat pastu makan ice cream stoberi nak tangkap2 gambar sikit dan terus balik hotel untuk tidurkan Ameera hhee.. 


saje nak tayang gambar ice cream stoberi & stoberi milk shake
 yyummm



tak ada gambar cuctus.... gambar salad pun jadi la... hhee


replica stoberi.... sukannya anak mama main sembunyi2 ye...


abah n anak


love you Mr Arrogant 

sila jangan muntah


hhee....


to be continew



4 comments:

Nurul Faiz said...

sedapnya air tu....... hehe

MulutPayau said...

sedapnya eskrim strobery tu...

Khai♥Rin : anies said...

aaargghhhh bla la sy bleh dtg ke siniiiii

mrs kayrul said...

port wajib kita jugak bila g CH...aiskrim tue menggoda gilers

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -