Sunday, September 8, 2013

Jom joint 8share.com


Kalau sebelum ini Dela joint says.com... sekarang ni says.com dah bertukar ke 8share.com. Dengan says.com dulu pernah cash out RM86 .. hheee... x sabar nk tunggu lama2...dan payment terus di masukkan ke acc kita. 8share pun sama juga... hanya publishkan iklan2 dalam FB, Twitter dan lain2 dan kita boleh kumpul earnings minimum RM50 dah boleh cash out. 8share.com akan bayar kepada kita sebanyak RM 1 setiap downline tapi kadang2 RM 5 Dela pernah dapat  masuk dalam acc dan setiap iklan2  yang di promosikan pulak kita akan dibayar sebanyak 20 sen per klik....
 menarik .... :)
Ianya percuma Jom joint

 Klik sini 


 

Bagi yang belum daftar acc 8share boleh sign up SINI 
aktifkan n buka e-mail in box



Selepas itu boleh sign in dengan masukkan usernama dan password



 

Pergi ke bahagian special seperti yang Dela bulatkan di atas tu




 Akan keluar bermacam2 iklan dan kita boleh pilih iklan mana yang nak 
di share ke FB 


contoh


Dela pilih iklan ini dan klik bahagian yang Dela buat kotak pink tu ye




pilih ayat2 mana yang kita suka untuk di publishkan dalam FB




pilih samada kita nak share di FB, Twitter atau lain2...
macam Dela pilih FB seperti gambar atas tu




Kemudian last sekali klik share link dan iklan ini akan direct masuk ke acc FB kita


senang kan?


Jom joint
ianya percuma
Jom tambah income lagi!





2 comments:

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

LYAfrina said...

wah..mcm2 skarang ye.. lya just join nuff je..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -