Thursday, August 22, 2013

anak mama dah 9 bulan seminggu

 


Hari ni lepas check up di klinik mama bawa Ameera masuk office sekali. Timbang dah 7.8kg sekarang anak mama ni. Nak balik rumah terus macam awal lagi.... jadi terpaksa la bawa ke tempat kerja jap. Kebetulan time petang2 memang bos tempat kerja Dela memang dah tak ada... memang line clear pun. Jadi bawa la si kecil ni jumpa kawan2 kat office jap.






5 comments:

Normi Nieza said...

comelnya dia..:)

Cho Zila said...

seronok tengok perkembangan anak sebaya ini.. ternanti2 rasanya...

Norhasniza Khalid said...

9 bulan dah ada banyak gigi, anak mama 1 tahun 3 bulan, baru 2 batang gigi tau.. jelesnya... hihi

Qaqiqu said...

alahai anak dara :) comellll :)))

izan mama mia said...

wah dh dekat nak setahun dah...cpt masa berlalu

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -