Monday, May 13, 2013

shopping tudung...


Minggu lepas berkesempatan shopping sikit tudung di Sec 7, Shah Alam. Tiba2 mood nak bertukar ke tudung yang lebih keibuan ni membuak2... wah!!!   Ada la shopping sikit tudung2 untuk pakai raya nanti...Raya? rasa2 untuk raya tak sempat tunggu kot... x sabar nak pakai ni..... nanti bulan puasa boleh beli lain...ada sale lagi la murah2...hhaa. 
Lagipun lama rasanya Dela tak menukar koleksi tudung jadi kali ini ada budget sikit berhabis la untuk diri sendiri.




Pppsstt: Terima kasih untuk suami Dela yang sponserkan hhaa.. 
:)

Alhamdulillah... cheque chup2 dah pun sampai :)
Duit blingd pun dah masuk :)




8 comments:

Khai♥Rin : anies said...

amboiii bersemangat nk raya ye kak ;-)

Nana Liena said...

hadiah hari ibu ya..hehe.. shah alam banyak butik2 tudung.strategik..hehe.sampai rambang mata..

btw blog kak sya masukkn dlm bloglist..senang skit..huhu

Mizz Aiza said...

alhamdulillah, murah rezeki.. awalnya shopping untuk raya..

cinta siswi said...

alolo.. so sweet ye en hubby.. hehe...

jemput tengok keychain kt page siswi.. :)

Lisa Sheila said...

Seronok ye dpt shopping tudung...hehe..sah xsmpat raya ni... :)

Teacher Basariah said...

syoknya shopping!!(^_^)

Qaseeh Tolia said...

Dekat dgn rumah saya dah, awat tak call..boleh shopping sekali

Ibu Lala said...

Hamboi sopping sakan ye. Org sponsorkan, haruslah sopping tak ingat.

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -