Saturday, January 14, 2012

jom buat duit dengan Churp Churp

Daftar churp churp klik banner di bawah


 klik SINI


Rasa-rasa ramai yang dah tahu buat duit dengan klik iklan2 dari churp chup. Aku pun dah daftar dari awal tahun lepas lagi cuma tiba2 saja nak buat entry pasal churp churp ni.... hhheee. Mungkin ada juga yang baru tahu atau pun belum tahu. Mai nak cerita sikit......  churp churp ni lebih kurang macam nuffnang jugak iaitu iklan secara online guna facebook, blog, twitter dan lain2. Churp churp akan bayar sebanyak 20 sen untuk setiap satu per klik iklan-iklannya.  Kalau rasa nak tambah income bolehlah klik 


PERCUMA saja tau!!


Cara-caranya:
Selalu Dela akan buka churpchurp.com pastu terus sign in with FB
Klik iklan2 terkini dari churpchurp kemudian klik share dan publish di wall FB ..... lagi senang!!!


Selalunya kalau ke blog kawan2 InsyaAllah ....Dela tak lupa untuk klik2 iklan nuffnang & churpchurp
Bagi yang dah daftar tu.... jangan lupa klik churp2 Dela di atas tu sekali ye
hheeee


TQ



 

39 comments:

mama aini said...

salam dela..mama tahu psl churp2 ni..tapi..he2x..tapi tak daftar lagi !!..

khairul said...

x terlintas lagi nk buat churp2 ni

Syaifuddin said...

churp2 <3

MulutPayau said...

akak tak daftar lagilah dik.....

Nazayiena said...

Kak Nurul blm join lg churp2 nie,x reti nak buat, ada buta it sikit......

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun baru join..baru sebln kot..^^

Queenie said...

akak takder fb...

ni takder virus attached/cookies ker?
hati2...

Ibuhani said...

mmg mesti klik utk dpt bayaran ke....patutlah nuffnang k.ani sikit jer x naik2 sbb x der org klik..... hehehe....br nak bljr2... :))))

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Dah join churp churp TP lupa lak passwordnya :D

LadyBird said...

pernh dgr tp x pernh buat~

SAYA BUKAN SAMDOL said...

haha dah ada churp churp ni, tp tk aktif sgt hehe

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf dah lama register.. cuma tak pernah godek dan jelajah lepas tu.. register dan tinggal.. hehe..

Gen2Merah said...

ya, saya pun tengah belajar nak main churp2 ni... nanti saya tanya2 Dalila ya.. ehe

MULAN said...

tqs for d info..

Syaifuddin said...

haha...nice

Papa Mifz said...

masyuk la lopas nih..:)

Dinas Aldi said...

Cantik header baru tu.

Selamat ber"churp2" :)

aReLaN said...

tak pernah cashout ngan churp2 tu.kesiannya tkde org nk klik.wuuuuu

JR said...

Dah register, tapi tak pernah update apa2 lepas tu...

▪imie fatima▪ said...

wahh bagus kak dela, saya pun dah mula active dgn churp2 tp kena rajin sket lar..selamat ber churpie =)

Puan Kutu said...

sy dh lama nak daftar tp dok tangguh,smp skang tak dafar lg..hehe..

IntaNBerliaN said...

saya ada buat tp x aktif sgt..hehhe

mamashikin said...

wau..lepas ni kena register..tp nuffnang pun tak gerak2 nih..

Daddylicious said...

sedang berfikir...

mak encik | SZ said...

selamat penuhkan tabung nak p china kak!

ieedaz @ mama_isha said...

ida baru tahun pasal churp churp ni..thanks dela for sharing info!
nak register ni! hehhe

aReLaN said...

hahahahah....time kasih sudi klik tapi yg tu iklan lme.churp2 dh lme tak kuar iklan baru.hmmm

Cik Misi said...

waaah... churp2... tp nape skrg churp2 dh xbnyk iklan... same2 kita truskan wat duit ngan churp2...hihi

ahmad fairos said...

hy tuan blog....saya nak bagi info tentang churpchurp,lepas tu kawan kawan yang baca ni baik daftar kat tempat TUAN blog ni .saya ingin beritahu,saya dah dapat cheque pertama dengan churpchurp RM100,DAH DAPAT CHEQUE KE 2 RM99.13 DAN SEKARANG MENANTI CHEQUE KE 3.RM100 LAGI.BENDA NI BERTERUSAN..........KALAU KORANG MEMANG RAJIN FB DAN TWITER.BANYAK LA KORANG DAPAT:)

c'axoera said...

lom lagi nak churp2 :D jalan dulu eyh..


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/sampai-nanti-tika-waktu.html

kakyong said...

dela dah pernah cash-out ke.. ?

kakyong pun dah join lama, tp baru 2 bulan kebelakangan ni aktifkan.. hrp2 dpt cash-out dlm tempoh terdekat.. :)

Alin Marlini said...

sudah klik2 apa yg patut dela :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

eija ada akaun churp2 gak, tp itula kadang2 x sempat nak online sume hehehe..

Izan Ishak said...

izan pun dah ada churp2 ni... rasanya nak cashout hujung bulan ni...

wan nurul hezrina said...

lamadahkan iklan nie..tapi kiter tak sempat2 buat sis..huhu

mselim3 said...

dah daftar churp2 dah sharing ngan kawan kat FB tp xper earning lagi....sabar aje lah...bkn senang kan....

Arlida Abdullah said...

salam

dah setahun guna churp churp tak cukup nak dapat payout lagi

Cik Siti said...

sy bru wt churp bru 3 bln kot, nk c/out x boleh lg skng ni...

greenpapa.com said...

saya dah 4 kali cash out churpchurp best

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -