Friday, February 17, 2012

Jom joint BLIN.GD

Kali ini aku joint BLIN.GD...... biasalah....  bulan 4 ni aku dan en suami nak bercuti jadi kenalah kumpul duit lebih sikit. Cara nak joint BLIN.GD ni hanya dengan sign in acc FB atau twitter dan isikan detail bahagian profile. Siap!! dah boleh publish macam churp churp jugak la.... hhee... selamat mendaftar. Setiap iklan yang di klik dibayar sebanyak 20 sen..... kalau ada kawan2 yang klik iklan terus akan masuk ke acc dan boleh nampak di sisi tepi blin.gd pada hari yang sama.




Sign Up menggunakkan FB atau Twitter




 
Isikan butiran peribadi



Pilih iklan yang nak di share kan
Klik Share


 
 Piliha share melalui FB atau Twitter


 
Klik Share
Selesai!

Ikut step di atas sehingga selesai.... kalau x camna earning nak bertambah!!


 
Sebelum itu Klik

Sini dan Sini  dulu


Kalau nak joint
Klik






lupa nak inform... joint blind.gd tak mengganggu status glitterati nuffnang
aku dah tanya mereka siap2.


TQ


37 comments:

Nazayiena said...

Semoga cepat dpt byk dr Blind.gd nie....

Salina@IbuAqil said...

Amboi2!!!
Bleh le blanja nnt..
Hik3!!
TC & Happy Weekend!! ;)

KhaiRin : anies said...

dpt nnt kena blanje ni hehehe

munna said...

mcm2 cara kita nak cari duit sampingan dgn internet kan.... siapa yg rajin pasti ada ganjaran yg menanti

eB ezrin said...

alamak xder la. hu3

Qhaifa Nur said...

seronok kalau berjaya...

Adylia Qarissa said...

kumpul duit banyak2 buat beli eskrim :)

ct rahani said...

baru tau pasal nih.. :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

zaza pun baru thu jgk lah..boleh try..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun baru tau juga nih..macam nak join lah.. :)

Tihara said...

wow nice ...macam2 yg awak tau, thanks 4 sharing :)

imie fatiema © said...

wah baru ni,bley try..mengganggu status glitteratti nuffnang tak agaknya

khairul said...

p bercuti tang mana tu ?

Gen2Merah said...

saya baru tahu pasal ni... minta ajar.. ehehehe..

Koding said...

Koding Berkata:
Nak bercuti berdua sahaja ke??
Honey moon ke???

IntaNBerliaN said...

30sen ek.. lg mahai dr churp2 :-)

AYIE ABAS said...

wahhhh..menarik

OdahOne OdahOneBizz said...

dh join...bleh tahan cepat gak masyuk incomenya...hoho

anamizu kaito said...

owhh blin.gd?? cik ana baru taw nih.. mcm cepatt je masyukk die tuh..hehe





luv,
cik ana

✿ CIK N ✿ said...

follow mama comel ini.. :) tq singgah blog cik N..

aReLaN said...

30 sen??klu SAYS.my n churp2 pon br 20 sen.uishh

c'axoera ヅ said...

leyh open table nnti yea sis :D

Rozita said...

Kumpul duit banyak banyak boleh buat jenjalan dela...

cinta siswi said...

siswi seyesly xreti sal sume nie..hehe.. nuffang pom xdak.. ><

#nnti blhla kak dela belanja siswi..hehe

nadia arrumaisha said...

waaahhhh bagus neh...boleh cube....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

macukkkkk gituew

eita said...

baru tau pasal ni..

Dinas Aldi said...

Semoga dimurahkan rezeki olehNya :)

LidiaSuraya said...

Huhuhu i mmg x phm n x geti nk kumpul2 dt by blogging ni... Huhuhuhu

Papa Mifz said...

banyak la duit poket time holiday nanti kan...;)

Adam Haiqal said...

bile boleh cashout?rm50 ke bru blh cashout?

mama aini said...

thanks share info ni dela.. :)

Cik Nad said...

Cik Nad nak join jugak lar...hee...

jom baca new entry Cik Nad : http://nadzulkipli.blogspot.com/2012/09/im-waiting-for-you.html

AkmaFaizal said...

saye pun baru je daftar. Nak kumpul duit bebanyak gak utk cuti2 bersama famili :)

Atiqa_Wahid said...

Semoga murah rezeli. Aminnnnnnn...

Cik Yaya said...

wah..bleh masyukk ni..heee

MéuzAngelo™ XXIII said...

buat masa skrg ni saya fokus kat says.my dulu.. hehe [link blog saya]

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -