Sunday, April 21, 2013

sambut besday adik bongsu yang ke 27

Assalamualaikum.... dah makan belum? hhee

Semalam berkesempatan sambut besday adik bongsu Dela yang ke 27 di  di Majestic Hotel Kuala Lumpur.... tua dah dia sekarang... tapi Dela lagi la tua...hheee.... Tahun lepas kami sambut besday adik di Laman Grill Stek & Bar-B-Que dan kali ini kami sambut besdaynya di Majestic Hotel, Kuala Lumpur. Ha.... dah tentunya orang yang besday tu yang belanja.... dan lokasinya dia sendiri yang pilihkan. Kami masih lagi seperti rutin tahunan sebelum2 ini sambut besday di luar bersama2 walaupun kini Dela dah ada orang baru tapi rules tahunan kami berjalan seperti biasa....hhhaa.... siapa punya besday dia yang kena belanja. Selalunya lokasi kami yang pilih tapi kali ini adik Dela sendiri yang pilihkan.... Jadi dah nama pun orang belanja.. jadi haruslah makan sampai kenyang. Kami makan buffet tengahari di sini seorang dalam rm 80 per head. Sebenarnya banyak jugak menu yang ada....cuma kami datang lewat sikit sebab tidurkan Ameera dulu sebelum gerak ke sini. Dah sampai tu terus makan tak hengat dunia...Dah makan separuh baru teringat nak ambik gambar di sini... 

Jom layan gambar :P




























 


 
  



psstt!!! adik Dela ni masih single n available tau! :P 





3 comments:

miztia-respect said...

wow menarik acaranya :) .



hai kak blogwalking.. guestnya diisini mana ya.

Khai♥Rin : anies said...

p/s blog akk ni ada malware laa

Bintang said...

hoho.. menarikk!

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -