Friday, May 3, 2013

baby car seat



Akhirnya Ameera dah ada baby car seat sendiri. Sebelum ini pinjam dari kakak ipar aja sementara menunggu Ameera besar sikit dan sekarang Ameera pun lagi 2 minggu dah nak masuk 6 bulan abah Ameera belikan siap2 car seat. Alhamdulillah... Ameera tak banyak ragam dan selesa dengan kerusi barunya tu... tak ada la meronta2 sangat tak nak duduk. Sekarang Dela nak hantar n ambik Ameera balik kerja pun tak la susah hati sangat. Pakaikan tali pinggang ... bagikan mainan n terus jalan... Car seat yang sebelum ini hanya untuk newborn.... hai..cepat betul anak mama membesar.


Dela pun baru belikan sabun Marine Essence  untuk hilangkan gatal2 badan Dela pulak. Tak sabar nak cuba tengok berkesan atau tak. 


6 comments:

miztia-respect said...

lucunya :) .

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye.. :)

Terima kasih
~Hijab Valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

MulutPayau said...

Comelnya Ameera ddk diatas car seat tu....Selesa nampaknya....

Khai♥Rin : anies said...

syok nyer tgk ameera berbaring kat situuu

izan mama mia said...

bergaya meera dok kerusi baru !!

Ibu Lala said...

Alah comel je dd dlm car seat tu. duduk diam diam ye. Mama nak driving tu..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -