Friday, February 1, 2013

Terima Kasih Nuffnang - first cheque cash out




Akhirnya.... cheque yang di tunggu2 tiba jua akhirnya.... masuk ja office rupanya ada
 surat untuk Dela....walaupun jumlahnya tak ada la sekencang mana...
 rezeki anak la katakan. 

First time cash out ni....sengaja nak interpreme sikit .... hhe... orang lain dah cash out berkali-kali... 
bershopping pun bersakan-sakan Dela baru dok berkira-kira duit yang tak berapa nak banyak ni
nak kena tax makan2 untuk suami dan beli keperluan anak Dela ... jadi la...daripada tak ada
 langsung. Siapa nak bagi kalau setakat contiang2 dalam blog suka2 kan..

Alhamdulillah... rezeki!!

hhe :)
yahuu...

tarikh cheque sempena birthday suami Dela


Psst:!! : Duit dari says.com pun dah masuk terus ke acc maybank Dela... bestnya!!
nak joint?


klik sini
cara untuk joint
SINI

 

14 comments:

Fifi Nadhrah said...

tak pandai nak nuffnang churp2 semue.. ajar la sikit..

mama ila said...

wahhh..alhamdulillah..rezeki =)

AQ Eyfa said...

wah best nyer..sye baru bpe hengget jek..tah bila nak dpt byk..hehehe

C.T.K said...

best btul ..ct x dpt cash out lg..hohoho

SeputihSalju said...

suka2 pun dah boleh cashout... bestnya.. tahniah ye..

izan mama mia said...

tahniah..rezeki anak tuu.. :D

permintaan..nak tgk lagi gambar ameera

Rinna said...

alhamdullillah rezeki anak dela.. :)

laskar pelangi said...

wahhh murah rezeki.kita tak cash out lg..nak tunggu jadi bukit dulu..tapi entah bila la...hehehe

Siti Asiah said...

Bestnya dah dapat cash out...Asiah lum pernah dpt cash out lg...huhu

Nafira usof said...

Tahniah~ rezeki tuh~

NM02 said...

kite tgh tunggu cek gak ni... maner tak sampai2 lagi ni

mamyharraz said...

yeahh ni yg best berblog ni kann.
dapat hasilnya.

mama said...

Tahniah dear..rezeki kan.. ;)

Karukord jagau said...

ahaa...leh ar belanja kita :D

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -