Thursday, April 19, 2012

Tambah income dengan Says.com / 8share.com




Kali ini Dela joint says.com  sekarang dah bertukar ke 8share.com pulak.... Macam iklan2 nuffnang dan churp2
 jugak kita akan di bayar melalui per klik iklan2 yang di promosikan...

Jom Daftar SINI 

Mula-mula tekan button SIGN UP.
Kemudian masukkan usernama, e-mail dan password. Verify di e-mail dan kemudian aktifkan.
Setiap invitation yang berjaya Says.com  8share.com akan bayar kepada kita sebanyak RM 1 masuk dalam acc dan setiap iklan2 yang di promosikan pulak kita akan dibayar sebanyak 20 sen per klik.... menarik bukan.... :)






Caranya klik sahaja button SPECIAL yang berada di header paling atas.
Di situ ada banyak iklan2 yang di paparkan dan kilik saja SHARE linknya...
Iklan yang dah complete tu abaikan aje ye...




 Tekan butang hijau yang dalam garisan merah seperti di bawah: 




Kemudian tekan button SPECIALS






Dah tekan specials dan share aja iklan-iklan tu menggunakkan 
FB atau pun twitter pun boleh... siap!!
dan setiap iklan yang di klik kita akan dibayar 20 sen.




Senang kan?

Jom Daftar




30 comments:

Alin Marlini said...

dah buat tp x aktif..hehehe..mari sama2 tolong menolong

siti naqiah said...

hihi, best kan says ni wak? :)

Momo said...

lame dh aku join says... tapi agak kemalasan sikit nak aktif..haha

Detective Fiqa said...

wahhh :) hehehe sy dah lama tak update bende2 ni huhuhu

NUR AIN AZMAN said...

Aen baru je baca tentang SAYS ni tadi. Tapi aen kurang yakin laa. Betul ke benda niii ya?

Dayana AZ said...

Hehe, semoga berjaya!

NUR AIN AZMAN said...

Aen pun daftar semalam :)

jemi Arifin said...

dah lama dah join says ni tak malas nak promote tu yg duit tak masyuk tu

Yuni Aisyah said...

mcm untung je iklan says nie....nice info dear..:)

Nurul Iman said...

nak cuba...tp tak berani

Hana Sytieh said...

menarik...teruskan berblog :)

nur azian said...

saya dah buat dah ni :)
tapi tak naik2 pon sebab jarang buat..

Amirol Najmi Abdul Rasid said...

dye send duit camner r???

bank in ke cek ?

Maisarah Azmi said...

dah lama join says pun

aiN NaJwa said...

Kak..thanks for sharing..wah, after this boley increase kan income..(^____^)..

Cik Nas :) said...

da lama guna says tapi tak cukup2 lgi rm50 nak cashout :(

pha is said...

dah ada dah akaun says.my... cma jrg guna je.. hehehe

Suara Hati said...

bunyi macam menarik :)

cik mimey said...

dah daftar tapi tak iklankan

shiyda said...

says mmg best , kiter pn baru join :)

steffany daph said...

oh, yg ni.. mmg bagus (:

Sue PeLik said...

tak aktif. beruk band tak bagi ektif huhuhuhu

N. Kamarullah said...

itu macam ka? Pok Nik mau cuba

Aei Amrun said...

bagus la join tu..ade rezeki lebih kan..
tp kemalasan..hehehehe
jom bw http://aeidahlatiff.blogspot.com

MéuzAngelo™ XXIII said...

serupa mcm nuffnang, tapi lagi best kan? saya dah tolong click semua iklan says.my kamu.. ;)
[singgah sini pulak :)]

AkmaFaizal said...

dah lama daftar...baru aktif balik..hehe

wantie said...

Cuba daftar tapi tak boleh nak verified. Denied.

eita said...

ada jugak daftar ni..
tapi sampai sekarang tak buat apa2 pun..huhuhuh






*klik milk deal ...

greenpapa.com said...

thanks melawat blog greenpapa.com,untuk pengetahuan kawan kawan yang lain,
churpchurp telah memberi kepada saya 4 kali cash out,says.my bank in rm50 ke dalam akaun bank,bind.gd rm100 maybe akan masuk dalam akaun bank kita,rugi sapa x masuk dari sekarang.apa apa jangan lupa daftar kat blog sini taw.saya kongsi info dengan apa yang saya sudah dapat terbaik semua syarikat.

yan shamba said...

prnah cashout sekali je..lepastu dah mls..hehe..:)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -