Tuesday, February 26, 2013

anak mama dah boleh meniarap



Hari ni anak Dela dah boleh meniarap... Sebelum ini babysitter ada cakap yang anak Dela
 ni dah boleh meniarap. Kiranya ini first time Dela tengok sendiri anak Dela ni meniarap
depan mata... Genap 3 bulan 1 minggu. Alhamdulillah....
Seronok kan dapat tengok anak membesar step by step. Apa saja perubahan kita tidak
akan terlepas merasainya. Memang sangat2 teruja bila lihat telatah si kecil depan mata.



20 comments:

GreenSejukhati said...

Alhamdulillah akk..3 bln da mniarap ek..comey la baby..

SeputihSalju said...

btl tu kak, seronok sgt bila dapat lihat perkembangan anak depan mata kita.. klik2 simpanan damia.. :-)

mama said...

assalamualaikum dela..sekejap masa berjalan kan n baby dah berusia 3 bln + n dah pandai meniarap..comilnya baby dela !!.. :)

Norhasikin Muhammad said...

comelnya anak akak..kak, nti sms sy terus jer 0145160411...nti akak bg tahu akak ni blogger dalila..hehe...sy bg special price..

Fifi Nadhrah said...

waaa.. awal jugak berbanding ufairah.. hihi.. ufairah rasenye 4bulan lebih kot meniarap.. semangat sangat..

Angah said...

3 bulan dah meniarap ye, cepat la

hainom OKje said...

Sekarang ni senang ...
Nk rakam pakai hp pun dah boleh....boleh buat kenangan di masa hadapan...kan dela

C.T.K said...

comel sgt...smoga anak kak dela membesar dengan baik :D

SweetLikeWhat said...

alhamdulillah dah lepas satu step..lepas ni merangkak pulak..
seronok kan tengok perkembangan anak..

salam kenal ;)

Ibuhani said...

Alhamdulillah....... :))))

Adam Haiqal said...

comelnyaaa! :) berapa bulan ni kak?

Teacher Basariah said...

ala comelnyer..

Fadilah Aziz said...

Comel la dia..siap ada bantal ulat lg..

*pam saya tu medela..alhamdulillah mmg sgt ok pakai pam tu...dari anak ke 2 sampai ke 3 ni saya gunakannya

izan mama mia said...

cepat laa dia meniarap...good girl

eita said...

mesti seronok tengok dia meniarap...
comel sangat

Fifi Nadhrah said...

fifi datang tengok baby.. cemane.. da try skin to skin?

Fiza Rahman said...

Comel. Lebat nya rambut.

intanfirdaus247 said...

Salam dela..maaf yer baru singgah sini..maaf sangat lambat terjah..comelnya anak dela...:)salam kenal dari kak intan juga..:)

Fifi Nadhrah said...

fifi singgah sini.. jalanjalan petang..

aiin baharom said...

salam membalas knjungan....wah tomey nye die he~

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -