Jom Kumpul Duit Klik di bawah :

Saturday, October 27, 2012

Salam Aidiladha 2012



Kesempatan ini Dela ingin mengucapkan Salam Aidiladha dan memyusun 10 jari memohon ampun dan maaf kepada kawan2 alam maya ceriteradalila.blogspot.com sekiranya penulisan Dela ini ada yang menyinggung perasaan kawan2 di luar sana. Maaf kerana tak dapat comment di blog kawan2 semua di sebabkan kekangan mood en "M" yang terlampau tinggi... :( 
Raya haji tahun ini Dela tak balik ke kampung, takut pulak perjalanan jauh mengganggu kesihatan Dela dan baby nanti. Alhamdulillah.... kandungan Dela telah pun masuk 37 minggu hari ini. Lagi seminggu dua Dela akan bercuti panjang dan akan berpantang di kampung.... Hai.... berdebar2 sungguh rasa hati ini bakal bertarung nyawa di hospital nanti namun hati ini tak sabar2 menanti kelahiran orang baru dalam hidup kami. InsyaAllah... minggu depan mak mertua dah nak datang rumah... lega la sikit hati ini bila ada orang tua2 boleh tengok2 kan kita time sarat2 begini kan... :)


Doakan yang terbaik buat Dela dan baby... Terima Kasih
Salam Aidiladha

pst!!:  Tukar template blog...  banyak jugak blog list alamaya yang hilang :( 

Jom

18 comments:

izan mama mia said...

Assalamualaikum dela...wah..comelnyer seri ibu mengandung,..tq,..sampai juga hajat saya nak tgk dela perut buncit...hihihihi...comel jer...wah..tak sabar nak tgk anak dela yg mesti comey nanti,..selamat hari raya dela dan selamat berjuang untuk bersalin nanti mg segalanya berjalan dengan lancar dan selamat keduanya..aminnn...

Tihara said...

as salam

saya doakan moga semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan..tumpang happy..salam aidil adha :)

Kakcik Nur said...

Semoga segalanya dipermudahkan buat Dela. Amin.


:)

mama aini said...

assalam dila & salam aidiladha dari mama juga..semuga dila dipermudahkan segala2nya olh Allah !!..amin..Tahniah..jangan lupa update citer tentang baby nanti ek..slm sayang dr mama..

eita said...

selamat hari raya aidiladha...

waaaa.....nak dapat baby ke?..
moga selamat semuanyer ye

Qaseeh Tolia said...

Comel, Ibu ngandung.. take care and have a great journey

Ibuhani said...

Salam Aidil Adha........smoga Dela slmt melahirkan n dipermudhkn Allah SWT nanti ye. Happy 4 u, Dela!

Alin Marlini said...

semoga dela selamat hendaknya...x sabar nak tgk baby...hehehe

Nafira usof said...

comelnye ibu mengandung.. moga ibu dan bb sihat sentiasa..:)

Mummy Adriana said...

jaga baby elok2...insyaAllah takde apa2 la tu, kalau dah dekat nak bersalin banyakkan baca " lailahaillah anta subhanaka inni kuntuminaz zolimin" supaya dipermudahkan bersalin :)

::NureeN:: said...

salam kenal :)
slamat hari raya aidiladha

eB said...

tahniah. tc yer. biler due nih?

wantie said...

salam aidiladha.. haish.. bila en. M datang memang tak boleh nak buat apa le.

Izan Ishak said...

salam kak dela...

lama sungguh izan tak singgah sini. alhamdulillah... dah tak lama lagi nak bersalin ye. izan doakan moga semuanya dipermudahkan oleh Allah hendaknya...

TiranaAduka said...

selamat tahun bru maal hijrah
Salam kenal dari tirana aduka.

Cik Imie fatiema said...

wah comelnya peyut dah naik tu..cam tak lama dah kan..doakan semua baik dan jaga kesihatan juga.

SeputihSalju said...

salam.. dah lama kak tak update blog... dpt baby apa kak??upload la gmbr baby kat blog...mesti ramai nak tgk... :-)

NARDtheNERD said...

dapat baby ape dear?
update la.. :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -