Saturday, April 21, 2012

ke mana menghilang!!!..... hhee



anak adik2 Dela


Assalammualaikum... 
Sorry la kawan2 kebelakangan ini Dela kurang upadatekan blog ini... bukannya apa.... kesihatan kurang baik dan mood untuk berblog ni merudum ke tahap negatif....  :(
Hari2 mengadap tv aja... mood di tempat kerja pun entah hilang ke mana... macam hilang tumpuan .... sebenarnya sesuatu yang tak di sangka2 terjadi dalam hidup Dela namun belum bersedia berkongsi dengan kawan2 blog hhee.... . macam la orang kenal saya ni kan?... hhee... perasan la pulak...Biarlah saudara2 terdekat aja tahu apa terjadi namun masih baru untuk diceritakan pada semua........ Cuma mohon doa yang terbaik buat Dela sekeluarga... terima kasih banyak2.
Namun suatu hari nanti akan dikhabarkan dalam blog kesayangan Dela ini bila tiba masa dan waktu yang sesuai InsyaAllah.... cuma sekarang ini aktiviti mengupdate blog tidaklah serajin dulu2... hee

 Agak2 kenapa ye?........ :)
 teng! teng! teng! teng!!!!......... hhaaa


TQ

60 comments:

Qaseeh Tolia said...

Walaupun apa yang terjadi semoga tabah menghadapi. Itu semua ujian Allah..

Rozita said...

Rasanya akak boleh agak. Andai betul... syukur alhamdulillah, akak tumpang happy Dela. Tak pe, bila dah sampai seru utk share, jgn lupa update ye..

khairul said...

x pa nnati klu dh setel kongsi lah ngan kengkawan yer

Asiah Yacob said...

Kak Dela, sy nk teka! Akk pregnant ye?? TAHNIAH!! Jaga kesihatan ye kak, semoga sihat dan selamat sehingga melahirkan....(betul kannn??) Tumpang gembira nih...hehe

mak encik | SZ said...

salam k dela!

ooohh macam boleh agak je apa berlaku ni ... sbb beberapa kes kawan2 tegar blogger tetiba cuti jap sbb "perkara" yang sama ...
di doakan semoga dela sekeluarga sihat ye ...

IntaNBerliaN said...

ooo yeke... mg semuanya ok.. take care yer..

Puan Kutu said...

memang suspen nie.hehe..

apa pun semoga akak cpt sembuh..:)

imie fatiema © said...

salam

tular perasan jugak dah lama dela tak update blog..sunyi jer..papehal pun take care..semoga semuanya baik2 saje ok

Ibuhani said...

Apa pun....smoga semuanya akan dipermudahkan n bawah perlindungan Allah SWT....do take care Dela!

Alin Marlini said...

Dela...semoga apa yg awak doakan akan termakbul Dela (cam tau je apa rahsia tukan..hehehe). Take care tau....tak sabar nak sharing2

Nazayiena said...

Sabar menunggu cerita Dela ok....harap semuanya baik2.

Teacher Basariah said...

macam dapat agak je..kalau ada insan baru yang menjelma..semoga dipermudahkan segala urusan..amin..(^_^)

fieda said...

ye la..lama betul tak dgr cite..tp mmg kekadang mood kita pada blog akan menurun..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

kenapa kak?

ct rahani said...

macam dpt agak je kak.. preggy ke? klu betul syukur Alhamdulillah.. pe2 pun take care ye kak.. x sabar nk dengar news dr akak ni.. :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

apakah dela bakal menjadi ibu?.. jengjengjeng......

apepun, take care yer.. =)

wan nurul hezrina said...

haaa ada khabar baik ker kak?harap semuanya ok.nnt jgn lupe citer

LYAfrina said...

salam dela.. lamanya x dgr citer..pekabo?

mama aini said...

assalam dela..mama pun kurang update blog..mama down ari tu..faham sajalah pesakit SLE mcm mama ni..apapun mama harap dela kuat spt mama..slm syg dr mama..jgn lupa majlis mama minggu ni ya..dah tima kad tak?..

KhaiRin : anies said...

ni bercuti sakan ya..

nana kamarul said...

Comel je budak yang pakai baju kuning tu :D

kinara kinatara said...

singgah sini dan follow:)

mama pipie said...

teng.. teng.. teng.. dah ada isi ke? alhamdulillah kalau ye, mama tumpang gumbira... take cae ye

SeputihSalju said...

lama tak singgah sini.. hope akak sekeluarga sihat selalu..

Siti K------- said...

nk dpt ank ler tu...hehehe...pepon semoga bahagia ngan keluarga tersayang...hehehe

Abey Mirul said...

W'salam.

Semoga cik Dela cepat-cepat sembuh!!
Biasa la mood ke laut,kena kejar la lepas ni. haha!

Cantik rambut yg gambar yg tengah tu.. Hehe.

p/s: Salam perkenalan dari Abey.
http://inibelogabey.blogspot.com/

Ckin Kembaq said...

adakah berita gembira?hoho

nadia farhana said...

comelnye ^_^

siti zulaikha said...

be strong yeah.. (= ganbatenne..

Aida Omar said...

moga kesihatanmu kembali sihat.. dah pregnant eh sis? jeng..jeng..jeng..

♥ Nana BamBam ♥ said...

kenapa je dela? huhu


dela delaaa. ajarkan macam mana nak letak 'Advertise here' tuu plishh :)

ct rahani said...

akak, mana menghilang.. rindu nk baca citer akak.. :)

Riswin Zahari said...

ingat anak2 dela td.. ^_^

nadia farhana said...

comelnye geram :)

Zie said...

Kenapa tu dila...semoga keadaan kembali seperti biass

afzalsukasuki said...

panat saya cari akak dalam drawer tak jumpa2 akk kemana?

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.comel lah diorang tuh! i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

fyna said...

alololo...comel je diorang ^^;

Nurul Faiz Bikers said...

saya rasa saya tau sebabnya. hehe..
sshhhh...

izan mama mia said...

hai dilla..rindunya nak baca cerita dilla...kemana menghilang ni..dan apa cerita yg misteri sangat tu....

nadia farhana said...

semoga cepat sehat :)

Qaleshya Umairah said...

Allah sentiasa bsama kita.. jan sediih2 .. ^^

Sheila Nasir said...

do follow my blog ya..
http://sheilanasir.blogspot.com

AL AZRUL said...

memang klu busy, blog akn d tgglk berserawang x update kan, ha3..
btw, caption header blog terbaik..

mommynana said...

hope everything will be ok.
take care ya.
miss u comments in my blog.
;)

ILA HonEyBuNNy said...

kenapa-kenapa-kenapa??

hehe..its ok..take ur time..:0

hafiz hafizol said...

semoga semua baik-baik belaka..

aku HaniAsyira said...

rasa2 kenapa ei.. huhuhu

SP (spudinpunya) said...

teng3 ? haha ... errmmm kena ambik tahu ni

zulhilmi tempoyak said...

xpe la... jg kesihatan na.. :)

Michelle Hopell said...

alalaa comeynye dieorg .. cubit2. hehe :)

pizet said...

lama menghilang? sihatkah?

eyjalukman said...

hhehe ad berita apalah tu kn ? :) slamat berpuasa.

buatbest said...

sy dtg klik klik klik sni sat...hohooo~

E'in said...

lau akak dh sedia, share laa kat sini.. :)

-bebelmakcik- said...

done follow anda..

http://bebelmakcik.blogspot.com/2012/07/nak-tak-pergi-melancong-oversea-secara.html

cik yuyu said...

semoga diberi kesihatan selalu.. (^_^)

anif abdullah| AA said...

semoga ada mood n teruskan blogging :)

imie fatiema © said...

salam ramadhan dela,lama sangat tak update..

Rabiatul Adawiyah said...

suka tgk...

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -