Monday, March 12, 2012

breakfast nasi lemak



Pagi ini sempat dating breakfast nasi lemak daun pisang & teh tarik di Ani Sup Utara dengan suami. Dah lama rasanya tak makan nasi lemak daun pisang teringin la pulak. Jadi jemput makan semua... :)


Klik SINI & SINI

TQ

30 comments:

mamaNoriz said...

mkn nasi lemak bungkus daun ni mmg lain rasa kan, sbb aroma daun tu wangi uat makin selera...

SYANI said...

Sama lak breakfast kita.. Nasi lemak daun pisang..

Salina@IbuAqil said...

Sedap tu sis.. ;)

Mama Ema said...

best nasi lemak berbungkus dgn daun pisang

m.u.l.a.n said...

mesti sedap ni..

Puan Kutu said...

mesti dh selamat masuk kedalam perut kan..baru smpt nak menjengu kesini..dh lunch apa..:)

Zulaikha said...

Sedappnyeee, sejak2 cuti ni dah lame tak makan nasi lemakk :"( jom comment di entry saya balikk :)

saffiya_aleesya @ echa said...

sekali sekala pekena nasi lemak daun pisang memang sedap.wangi jer!!

c'axoera ヅ said...

asal dtg sini mesti pic makanan! >_<

imie fatiema © said...

windu kampung bila mkn ns lemak daun pisang

Dinas Aldi said...

Terasa2 kesedapan nasik lemak & wangi daun pisang tu :)

eita said...

sedap...
mesti wangi bau daun pisang kan...

aReLaN said...

uish...tengah hari tadi baru pekena ani sup utara kat shah alam tapi nasi ngan sup jela.heheheh..saya pon dah lama tak merasa nasi lemak daun pisang ni.wuuuu

fieda said...

fuhh..nasi lemak daun pisang mmg feeling dia lain sikit..

MulutPayau said...

sedapnya...cukup ke sbngkus tu dik ????..hehehe..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

nasi lemak dengan telur pindang =D

Karukord Jagau's said...

tghari saya suka itu sup utara..

Ckin Kembaq said...

akak suka tunjuk makanan sedap..tak tahan tau..hehe

LYAfrina said...

sedapnyerr

Alin Marlini said...

sedapnyer...dr mlm tadi perut Alin x brp nak sihat..bf roti jek..

Munnafendy said...

wahh pagi2 dah lepak kat ani sup utara =)

ieda said...

bungkus daun pisang paling x tahan ;)

Gen2Merah said...

pagi tadi saya smpat sarapan biskut je... ehehe..

Mohd Norafzal said...

best sangat2 ke Ani Sup Utara tu kakak?dlu time blajar sy pernah mkn sekali je..kat sh alam :)

ILA HonEyBuNNy said...

sedappp..

pagi2 menu wajib makan nasi lemak..ehheheh

mama aini said...

ehem..nasi lemak daun pisang,wangi daun tu menambah sedapnya nasi lemak..he2x..

cinta siswi said...

NASIK LEMAK!!!!!!!!

:D

CTK said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa delaaaaaaa....jeles2.....

Papa Mifz said...

setuju...nasi lemak bungkus mcm tuh mmg super terbaik..:)

logorithm said...

Semenjak kerja kat opis baru lebih setahun yang lepas, tiap-tiap hari bekerja I breakfast nasi lemak bungkus. Sangat sedap!

Tapi baru-baru nih I gi check darah, tahap kolestrol didapati telah sedikit melebihi tahap sihat, iaitu 5.3. Tahap maksimum yang boleh diterima sebagai sihat ialah 5.2. I rasa ini disebabkan oleh diet I sejak lebih setahun yang lepas.

So sekarang I dah berhenti makan nasi lemak untuk breakfast...

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -