Sunday, March 11, 2012

Set Suplement Skincare - Shaklee




Akhirnya dah sampai set suplement Skincare, Shaklee yang aku oder 2 hari lepas kat office. Setelah tercari2 suplement untuk kulit akhirnya aku nak mencuba suplement dari Shaklee pulak setelah tengok review blog kawan2 tentang keberkesanan produk ini. Seingat aku dulu arwah mama aku sendiri pernah joint member Shaklee dan mengamalkan makanan tambahan dengan produk Shaklee. Lagipun jenama Shaklee sudah lama berasa di pasaran, cuma aku aja tak terbuka hati nak mencubanya sendiri. Ini pun masih berkira2 nak beli satu-satu atau 1 set terus tapi memandangkan 1 set ni untuk 4 bulan makan jadi aku pun pejam mata sebelah aja la walaupun tergetaq2 nak membayarnya.....hheee. Tapi kalau tak cuba mana nak tahu hasilnya kan?.

Sebelum ini pun beli suplement begini di Farmasi dan Guardian camtu aja la. Shaklee ni macam2 suplement ada untuk sihat dan cergas, untuk ibu2 mengandung, kurus dan macam2 la. Tak mengapa... aku cuba dulu dengan set skincare, nak tengok resultnya nanti lagipun aku dah joint member Shaklee sekali. Jadi kalau ada buget lebih bolehlah mencuba suplemant lain2 pulak. Maklumlah umur pun dah ke angka 3 jadi kenalah menjaga kesihatan dalaman sikit termasuklah kulit. Sebelum ini aku selalu obses dengan set2 kecantikkan luaran dan sekarang baru terfikir untuk serius dengan makanan tambahan untuk diri sendiri pulak. Apa2 pun aku baru nak mencuba produk ini jadi tak sabar nak menunggu resultnya pulak. :)


pppsstt!!!.... sekarang baru nak mencuba, kalau hasil memuaskan Dela akan war-warkan
pada semua.....  nak order produk2 Shaklee dengan Dela pun boleh.... 
sebab dah joint member!! :)

19 comments:

KhaiRin : anies said...

mahal x utk sebotol?

Nazayiena said...

Selamat mencuba....

Alin Marlini said...

Alin pun baru beli tuk Qayyum supaya mempercepatkan pertumbuhan tulang kaki dia..mudah-mudahan okay..

Alin Marlini said...

Baru beli vitalea untuk Qayyum untuk pembesaran tulang dia. Smg okay hendaknya

nia marlissa said...

berapa 1set nih ?

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh sama laa kita ni..saya pun baru beli set skin care shaklee ni..pastu saya beli fiber unflavour,Omega Guard ngn Lecithin..baru gak cuba cuma tang fiber tu pas bancuh agak payah sikit nak telan huhuhu..sama2 tggu resultnya k.

aniswany said...

nnti kalo berkesan bgtau eh..
manatau bole try jgak..hihi

aZuMaya said...

salam dalila..apa khabar lam sungguh teman tak singgah sini... ok ke suplement tu...

ikatankasihku said...

shaklee ni mmg otai dah kat pasaran..mak mertua saya makan shaklee smpi sekarang..sihat walafiat dia..walaupon mahal tapi hasilnya memuaskan :)

Puan Kutu said...

sy tak pernah makan apa2 supplemen,hanya menjaga makan seadanya.hehe..

khairul said...

x pernag guna product shaklee ni lagi

MulutPayau said...

ramai kawan akak kata shaklee ni ok...tapi akak belum try lagi...
nanti Dela war2kan keberkesanannya setelah makan ya...

IntaNBerliaN said...

a'aa sy ada bc gak review produk ni.. org kata bagus..

Tihara said...

rajin awak try..nice :)

Ckin Kembaq said...

nanti kaborkan naa.. ^_^

ieda said...

akak pernah dgr pasal shaklee nie .. produk nie dah lama kan ..
dulu pernah beli dan jadi ahli .. skrg nie dah x der ..

selamat mencuba dik ;)

mama aini said...

salam dela..mama pernah makan product shaklee ini..ehem harganya blh tahan mahal jugakan..

CTK said...

kak dela mmg ske cuba benda bru kn...hihi...
ct pon tercari2 gak suplement yg sesuai...
nti akk update psl ni okeh...xsabar nk thu...hihihi...

.::: Princess MOMOY :::. said...

brpa haga satu set tu
mesti mahalkan
setakat ni hanya beli supplement kat watson jer
huhu...

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -