Thursday, February 9, 2012

ronda2 dengan topui

Kebetulan adik pompuan dah datang rumah separuh hari asyik bergosip sakan sempatlah juga aku mengasuh si topui Hazim (gelaran en suami) walaupun sekejap, letih tapi memberi pengalaman yang berharga dalam hidup aku. Nak ambik feel la katakan.... hhee. Macam2 ragam si Hazim ni... sekejap nangis sekejap ok dan macam2 la.... yang paling tak tahan apa yg kita makan semua dia nak sumbat mulut sekali. En suami pulak lebih melayan si Hany anak sulung adik pompuan aku. Petang2 sikit baru la kami keluar ambik angin &  window shopping dan bawa anak saudara main2 sekali. Diorang pun datang sekejap aja... tidur semalam.... mana sempat nak bawa jalan ke mana pun. 


penat berjalan berehat seketika
Mak Long nak bawa jalan2 topui tertidur pulak
apa la.....


en suami dan Hazim

 topui suka pandang kamera


delivery Dominos


jemput makan


P/s: rindu la pulak si topui comel!!! :(


Klik
SINI
SINI
SINI
SINI

TQ






32 comments:

^_^ Zaza Nur Iman said...

dh lama tak pg jalan2..sdpnya pizza tu..hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

adoii tgk domino pizza terus lapo laa kak..bak mai sekeping boleh???

CikPuanHaLia said...

Tak puas la baca blog dela ni sbb iklan nuffy dan shout box tu mengganggu pemandangan makcik..hehe

Nisa Greennnpanda said...

wah..Domino...
pizza fave sy tue, hehe.. >_<

CekbOlat-bOlat said...

mesti mkn2.. ptut la topui mehh.. haha..

comellah si topui.. topui means gomok kn? haha

Spudin said...

wow ..sedapnya makanan

Rinna said...

Alalal tomeinya Hazim..

Dinas Aldi said...

Comel Hazim. Ciaannn dia kena panggil topui :)

Jendela Hati said...

hamboi bestnya jln2 mkn2

mama aini said...

wah bestnya adik dtg rumah dela..blh main dgn topui..comilnya dia..he2x..

aReLaN said...

topui???comel je gelaran.hahaha..tapi ni g jalan kat mana??

Juliet_iRa~" said...

wahh banyaknya pizza...hee..akk mmg suka dominos ek..

pss : ira xnk putih..hee..sbb bf dah pkai..myvi gak..silver xminat la kak..huuu

Izan Ishak said...

comelnya hazim!

lapar plak tgk domino tu pepagi ni kak dela...

eB ezrin said...

maner dpt namer comei tuh? topui? hik3 :)

lia said...

dominos pizza...... wahhhhh he3...

topui tu maknanyer apa? x pernah dgr...

wan nurul hezrina said...

bum bumnyer si topui=)geramnyer nengok=)

pasnie nak sangat,terliur nengok baby boy.hikhik

Tihara said...

comel nye baby,

uhh sedapnya pizza :)

MulutPayau said...

comelnya Hazim...!!!
Seronok ya dik..dapat jalan2 dan makan2....

Mama Ema said...

sedap domino pizza itu

|| NaFiRaa || said...

terliur tengok dominos pizza tuh~

IntaNBerliaN said...

seronokkan layan budak2 sekali sekala ;-)

Hanis MY said...

bestnyaaa jenjalan pastu mamam2 i likeee kiut sgt akachan tu...

Salina@IbuAqil said...

amboi2!!!
bnyk nyer makanan..
glurppppp!!
Happy weekend!! ;)

NzA said...

sedapnya pizza...
comel baby tecik tu...

Nursyahira izzati Ngadimon said...

woaa ! Dominos look awesomee !!! comelnya anakk akk ;) heee HAPPY FAMILY !!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye Dominos pizza tu..

Comelnye Hazim..chubby.. ^_^

Papa Mifz said...

dominos pizza...terbaik...

Puan Kutu said...

apa maksud topui tu ekk sbb milpun kadang2 panggil aiman macam tu..

topui hazim mmg comel n tembam..:)

Cikgu Ma said...

waaa...seronoknya...

khairul said...

ada lagi pizza...mai sikit

mamashikin said...

amboi..terliur plak domino pizza tuh..kt klantan takde tuh..huhu

logorithm said...

Nampak macam banyak yang dimakan tuh? Mesti kenyang giler! :-p

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -