Sunday, February 12, 2012

Aquara Spray dan Giffarine stick

Giffarine stick foundation
Aquara Spray 200ml


Dela nak share petua untuk make-up tahan lama. Sebelum ni selalu guna MAC Fix + Skin Refresher And Finishing, tapi tak la mengspray kerap2 sangat  nk jimat la katakan.......  hheee memandangkan harganya pun boleh tahan mahal sikit jadi aku pun menerai Aqua Spray. Memang akan terasa kelainan bila menggunakan spray ini, make-up lebih tahan lama dan menyegarkan kulit muka tambah2 lagi harganya jauh lebih murah dari MAC. Guna sebelum make-up dan selepas make-up....  jarakkan dan spray terus ke muka. Lepas 3-4 jam aku akan spray lagi kalau rasa kulit muka tu kering..... maklumlah harga pun murah, jadi aku main spray la lebih kerap sikit........  Begitu jugak dengan Giffarine foundation stick, hasil gabungan kedua2 produk ini memang make-up akan lebih tahan lama dan flawless....


Nak tahu lebih details tanyalah
SINI




aku masukkan ke dalam botol spray yang lebih kecil 
senang di bawa ke mana2 saja... :)



Apa2 produk sekalipun ikut kesesuaian kulit masing2

Klik
SINI

TQ




14 comments:

lieynanilaz said...

kalau ada duit lebih bolehlah saya try nanti...

mamashikin said...

ohh ni produk giffarine ke kak yg spray tuh?sy pun guna charged water skin hydrating mist dari mac..mahal sket..klu dpt yg lg murah dan jimat why not cuba kan kak?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

owh..bagus juga benda nih..lily tak pandai mekap..pakai mekap sekejap jer tak pernah bertahan lama..nnt boleh cuba ni..^^

IntaNBerliaN said...

sy lps kawen ni dah jarang bermekap..

Rinna said...

akak pun kdg2 pakai gak spray muka nie..kalau pakai makeup utk gi kenduri ke..kalau tak..de makeup sgt.. tak de laa akak spray.. :)

khairul said...

nk kena share ngan wife ni

mummy2k said...

erm...nk try gakla...hehehehe...

Mama Ema said...

jenama giffarine semakin dikenali...

KhaiRin : anies said...

nmpk cm best tp tkt x kena dgn kulit

imie fatiema © said...

wahh mesti wajah fresh all day long kan kak =)

Puan Kutu said...

tak pernah pakai segala jenis spray..nak beli pun jarang sekali mekap.hehe..

wan nurul hezrina said...

nurul dr dulu mmg tak make up=)

mama aini said...

ehem nampak ok juga..nanti mama try..thanks share.. :)

Sue said...

Thanks dalila promote my link :)

Pada yang nk dapatkan aquara spray boleh ke FB saya ye :)

http://www.facebook.com/groups/261665790562144/?bookmark_t=group

http://www.facebook.com/pages/Giffarine-By-Sue-Elle-Makeup-Artist/240951035981703?bookmark_t=page

http://giffarinelle.blogspot.com/

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -