Thursday, February 16, 2012

Tips earnings & BE dari Nuffnang

Sekarang ni kedekut betul nuffnang nak melabur ke acc aku. Tiap2 minggu nak kumpul sekupang 
( 10 sen ) pun payah ah!!.... nak masuk 2 minggu ada la dalam 2 kupang ( 20 sen) dalam tabung.... hhhaa...... kiciwa!! tension!!! nak kata tak jawab survey nuffnang rasanya hari2 aku update except hari cuti2 la.......  adeh!! nak beli ais krim cornetto cap giant pun tak lepas ni....... jadi aku pun menghantar tiket kepada mereka dan bertanyakan earnings aku yang sangat ciput semenjak 2 menjak ni.... Nak dapat BE pulak memang mimpilah
jadi ini jawapan mereka

Saja nak kongsi tips dengan kawan2...
kalau dah tahu ok la tu

Jom klik
SINI
SINI




Jom joint


TQ

28 comments:

fieda said...

kak fieda dh lama giler earning tak naik..alhamdulillah baru2 ni nk plk nuffnang kasi BE..rezeki..nanti2 dela dapat jgk la tu..

Nazayiena said...

Kak Nurul x pernah dpt lg BE dr nuffnag nie.....

Spudin said...

info yang amat berguna

kakcik said...

Oooo... macam tu, ya? Kat blog kakcik pun dah lama tak ada BE walaupun dah letak tapak kat atas sekali. ;-)

munna said...

baru je dpt be pertama utk thn ni... survey tu klu boleh mmg kena update selalu baru senang be nak lekat

Rinna said...

Good info Dela :)

Salina@IbuAqil said...

TQ dear utk tips nih..
;) Ina langsung x ada BE baru dah berbulan2 dah.. ;(

Acik Erna said...

Assalam deela..acik dah baca pun kurang memahami..kita sama..tak gerak..tapi iklan hari2 keluarkan.

KhaiRin : anies said...

sy tempek je kt blog..

wan nurul hezrina said...

oo mcm tuh ek.panjang lebar penjelasnnya tp oklh jugakkan?nnt kena cek btul2 ruangan iklan2 tuh

diana said...

tak tahu la..tapi saya update survey rasanya 3 bulan sekali.tapi be setiap bulan mesti ada.paling sikit 2 be.be pulak setiap hari naik 4-5 ringgit.setiap isnin amaun mesti bertambah.jadi susah nak kata dengan update survey akan dapat be.rasanya content blog pun punca dapat be.isi yang pelbagai rasanya lebih mudah dapat be..pendapat saya je ni...:)

c'axoera ヅ said...

lom berkesempatan nak buat benda ni tapi dah register heheh

Tihara said...

wahh yg ni lagi jelas penenrangan dia..thanks sharing is caring :)..moga pasni ada rezki dela dpt BE byk2 :)

Jendela Hati said...

thanks info yg baek nie

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tq sharing die Dela.. =)
kte mmg kureng dpt BE,
maybe soklan sebey tu x diisi ngan bek.. ;-((

IntaNBerliaN said...

tp akhir2 ni ramai pulak blogger dh dpt be kan..

cinta siswi said...

siswi xreti gune nuffnang ke churp2 ka ape ke..hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

thanx for sharing kak.. ^^

MulutPayau said...

info yg berguna...

eB ezrin said...

camner nk letak atas header tuh?
leh ajorkan? :)

Gen2Merah said...

saya tak tau apa ke benda semua BE tu... huhu

aReLaN said...

tips terbaik adalah sabar.hihihi...kadang2 tensen gk tgk earning tak naik2.hmmm

QA's ~ mamapapa said...

salam,dela..nk tnya..mcmna sbnrnya nk letak nuff add kt header,sy buat xmnjadila :( dia msti duk bwh header..blh tlg emailkn pd say? pls.. miesz82@yahoo.com.tq:)

mama aini said...

thanks dela..ehem baru mama tahu psl info ni.. :)

mselim3 said...

Saya pn x byk tp sekarang nie dalam...nak naikkan earning...daripada mula RM 0.25 skg dah RM 2.50 dalam masa 1 bulan..

sebenarnya bila dah dapat earning baru kita tahu nuffnang byar kite atas sbb ape...sbb ini pengalaman sendiri dan pembacaan kat blog rakan2 ..

saya nk kongsi ngan kawan2....tp x tahu mcm mana caranya,,,siapa ader idea...komen kat blog saya...k

Nabeel Fikree said...

Sy pun tak pernah dapat BE. Kemain lama lagi letak iklan cik nuff kat mana2. Tapi tak jugak dapat2. Jenuh.

dwaty said...

nice info... tq...

survey tu saya jarang update...

salam perkenalan..

follow sini...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

i follow sini..;)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -