Wednesday, February 29, 2012

apa menu makan malam kawan2?

Menu makan malam Dela dan family hari ini


sambal tumis ketam


ikan sebelah yang digoreng
( kenapala pakcik yg siang ikan tu buang terus kepala ikan ni )

jemput makan semua.

ppssstt........ makan apa tu?
masak atau makan kat kedai?
:)


Klik
SINI , SINI dan SINI

TQ


32 comments:

QasehnyaRania said...

sambal ketam..suke-suke...:)
dh tolong klik..

NzA said...

simple ttp nyum...nyum...tgh lapar nie...hu.hu.hu....

izan mama mia said...

wah..sukalah sambal ketam tu...

MulutPayau said...

akak makan roti jer..huhuhu

aNIe said...

Dela...akak tak pernah rasa ikan sebelah tu...sedap ke?

aReLaN said...

saya makan nasi goreng kat kedai je.nilah nasib orang bujang.hehehe

Joanna Yunus said...

Semalam tak masak le...sebab MamaQS malas...(Vitamin M menyerang)

Ckin Kembaq said...

semalam makan nasi greng and air epal..hehe

dakcik said...

terliur tgk ketam tu..pebret tu..;)

Mama Ema said...

makan kerepek jer..hehehe

Qhaifa Nur said...

pernah beli ikan sebelah..sedap

munna said...

sedap nampak ..ketam cili tu dela...

Alin Marlini said...

sedapnyer ketam tu..my feveret..

wanabee said...

wahh...lama tak makan ikan sebelah .
kalau dulu panggil ikan sebelah tu ikan nabi .. sebab sejarah ikan tu dgn rasulullah... ^_^

Nazayiena said...

sedapnya sambal tumis ketam...smlm kita mkn kat kedai je....hubby tiba2 ajak mkn roti canai blk dr keje,tp tiba kedai mkn lain plk....

fieda said...

arini masak kari daging+ikan masin dan kacang panjang goreng...sedap jgk kan..:)

saffiya_aleesya @ echa said...

akak.. saya tak kira saya nak gak ketam tu.. nak jugak nak jugak hahaha..terliur tau kak tgk ketam tu huhuhu

anNaqia said...

akak, ikan tu mmg nama ikan sebelah ke?

M@W@R Q@SeH said...

nak sambal ketam...huhuhu

logorithm said...

Ketam sedap, tapi leceh la nak makan. Hehe...

Malam tadi makan nasi goreng petai. Orang Myanmar yang masak. Sedap!

withfulllove said...

Cantik la blog ni n lapar je bile tgok hehe

erm bleh tak follow blog sya,
sya dh follow blog kamu

Hanis MY said...

terliur tgk ketam tu... yum!

Ayumi Comot said...

sambal tumis ketam tu nampak sedap..nyum2..

ct rahani said...

sy suka ikan sebelah.. goreng garing2.. sedapnya..

malam ni makan free sbb tpt aidil ngaji ader wat sambutan maulidur rasul.. :)

imie fatiema © said...

adess terliur neh..ikan sebelah tu saya panggil ikan sisa nabi..

Farah Adila said...

Tak pandai mkn ketam tp mcm sedap:)

^_^ Zaza Nur Iman said...

sdpnya...dh lama xmkn ketam..hari2 makan ikn je.. :)

Aida Omar said...

simple tapi menyelerakan, lagi2 kalau perut tgh lapar. haha

MaryaYusof said...

Sambal ketam tu paling mengancam...
Di sini byk jual ikan sebelah tu...mak saya panggil ikan sisa nabi, tapi saya tak pernah beli & try masak...sedap ke?

khalila ishak said...

ikan sebelah? x penah try makan lagi ikan sebelah. hehe

mama aini said...

ehem sedapnya ketam tu..terliur mama.. he2x..

sop said...

meleleh air liur nih.. hehehe

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -