Thursday, January 12, 2012

lunch dgn member2 office di Kelab Golf SAAS

Semalam berkesempatan makan tengahari dengan member2 office dengan bos2 di Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah. Tak ada apa yang nak diceritakan cuma tayang gambar menu makanan orang sebelah-menyebelah aja. Yang bos2 tu tak pasal aku nak tangkap gambar mereka.... terasa macam cewi pulak tayang kat bos kamera aku yang cap ayam ni. Jadi tangkap sikit aja2 la buat kenanga diri sendiri. Apa yang pasti menu makanan tak sedap langsung..... memang FRUST!!! Nasib baik bos belanja.... :)




















Jangan percaya dengan gambar2 menu di atas.... tak sedap!!!
sejuk keding
:(


Jom Klik SINI




36 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

selalunya makanan kat club bukan sedap mana pun..mahal je lebih

♥MAMASYAZA♥ said...

alamak, tak sedap tu yg tak nak dengar

fieda said...

sedap tu...harga mesti blh tahan kan..

KhaiRin - anies said...

waaaaa mkn sorg2 x ajk kite pon..smpi ati...

p/s sedap la.. ;-)

Mummy Chubby said...

biasanya mknan kat golf resort mmg xsedap kot...heheheee...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye tgk mknan2 tu..

SYANI said...

Alahai makanan.. cinonitnya.. Tak penuh pinggan pun..

noor said...

nampak sedap!

rasp said...

nampak cam sedap...
tapi sayang tak ek sis...
sib baik boss blanja kan...

kazmyra afkar said...

nampak macam menarik...

Gen2Merah said...

waaa, sumanya nampak sedap2 belakaa.. ehe

|| NaFiRaa || said...

x sedap eh?? nampak cam menggiurkan~

▪imie fatima▪ said...

bestnya kak, dpt hangout ngan kengkawan..dah lama tak lunch ngan kawan2 since resign =(

mekjangok said...

wah2..bab mkn2 nie aku suko nie..opss lupa nak kenalkan diri..salam kenal & follow..moga sudi berkawan dgn saya..hehehe..kalau sudi singgah ler blog saya..

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

eB ezrin said...

x sedap? kurang raser ke aper?

Tiramisu Fatiema said...

sedap tul nampaknye..lapar jugak..hehe..salam khamis akak

ainnoraini said...

nnpk makanan tu mcm sedap dan menarik jer...

CikPuanHaLia said...

Uiks..dekat jer rupanya kita..Dalila pun keje kat shah alam jugak ke?

Cho Zila said...

tak sedap yek... tapi mahal sudah mesti nasib orang belanjakan... tempat orang kaya2, makantu nak habiskan duitjer...

Rinna said...

Adoi tak sedap ker.. tgk cam sedap jerk.. cam na plak boleh hidang makan kalau dah sejuk..

nana kamarul said...

hehe. kesian anda :D

mama aini said...

pernah kesana dulu..ada dinner co.masa tu ok.makanan panas2..sian dela..lepas ni seriklah nak kesana ek?..

wan nurul hezrina said...

yerker tak sedap??nampak cam sedapjer..nurul lapar bngatt..huhu..posa arinie tgk mknan semuanyer sedap

c'axoera said...

indah kabar dari rupa lah ni yea! cesssssss

hanaahmad said...

nampak sedap, rupanya indah khabar dari rupa ya. nasib baik bos belanja. ;)

ieda said...

sedapnyeee menu
boleh tahan juga kan dik ;)

Dinas Aldi said...

Laa, makan kat golf club pun tak sedap rupanya..awat camtu pulak kan, haisy..tapi takpalah, dah bos yg belanja, kihkih

Koding said...

Pelanggan sebaiknya diberi peluang membuat aduan demi menjaga mutu (kesedapan) makanan di situ..

Papa Mifz said...

Indah kabar dr rupo la nih yer

Syaifuddin said...

WAH....follow sini ..best :)

Mama Adam said...

betul2... makan kt club selalunya kureng sedap. pape pun, bestnya boss belanja.

p/s : bila la boleh merasa boss belanja ni :)

~ yus ~ said...

oo tak sedap ya? Nampak je menarik kan...huhu

khairul said...

mesti mahai kan

ct rahani said...

nampak lam gambar cam sedap je kan.. sekali hampeh ek kak.. hukhuk..

Puan Kutu said...

jangan kata kelab,mkn kt hotel pun selalunya tak sedap..baik mkn kt gerai lg best.nasib baik boss belanja.hehe..

QasehnyaRania said...

baik makan nasi lemak kat warung lagi sedap ko...xlist dh tahu tak yah g dah la...

akak kedah area mna?saya asal kedah

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -