Sunday, January 15, 2012

GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA

nak joint? klik gambar



Kali ni Dela di tag oleh adik Imie Fatima  join GA Pertama Sicantik Siezuka.  Sebenarnya tak pandai sangat nak komen2 pasal blog orang ni memandangkan  aku sendiri pun masih belajar cara2 menghias blog. Apa yang dapat aku katakan blog Sicantik Siezuka sangat kemas dan teratur. Pastu header yang besar tu memang cantik dan tulisannya pun sangat kreatif. Kalau bab2 kekurangan pulak warna background terlalu simple jadi keserian itu kurang menyerlah. Mungkin patut lebih kreatif dan berani main dengan warna2 yang dapat menceriakan blog ini sendiri atau letakkan icon2 comel untuk blog sesuai dengan  title Siezuka sendiri yang masih belajar dalam fashion designer .....  ya ampun....  hhee... pandai lah mengomen blog orang..... walhal akak sendiri pun KO....... sorry dik..... 




SYARAT-SYARAT:-

1. WAJIB lah menjadi FOLLOWER blog ini

2. Tajuk Entry, GA Pertama Sicantik Siezuka

3. Like Fan Page Sicantik Siezuka dekat SINI

4. Copy BANNER Siezuka kat atas ni dan link kan ke entry ini

5. Dalam entry tu WAJIB bagi komen tentang blog ini (Kelebihan & kekurangan)

6. Tag 2 orang kawan anda yang comel-comel & handsome-handsome, pastikan diorang tahu

7. Last, Letakkan link korang kat komen entry ini


Nak tahu hadiah2nya bolehlah terus ke blog Siezuka .
Serius memang menarik !!!


TARIKH TUTUP: 31 JANUARI 2012

tag
Alin Malini
Ida


Tak tahu nak tag siapa
hamtam aja la.... sesiapa berminat joint la ye...
TQ


KLIK




5 comments:

CekbOlat-bOlat said...

ouh.. nk join gak la.. tpi xthu nk hentam ape.. hehe

Alin Marlini said...

mekacih dela..walaupun tak penah menang sbrang GA... Alin tetap sokong :)

Dinas Aldi said...

Semoga berjaya, Dela :)

Alin Marlini said...

dela dah join http://cinta-matahariku.blogspot.com/2012/01/ga-pertama-sicantik-siezuka.html

Cik Akmal said...

Thanks dear join Ga Nurul & Good Luck..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -