Saturday, December 3, 2011

Simple - Cleansing Facial Wipes



Aku nak kasi review sikit pasal produk Simple - Cleansing Facial Wipes. Ini adalah antara facial Wipes yang aku akan beli tiap2 bulan walaupun mahal sikit dari brand lain tapi hasilnya memang aku puas hati sebab dapat bersihkan make-up2 kat muka dengan cepat dan bersih. Kalau untuk ke office nak usung minyak2 zaitun untuk buang make-up memang leceh tapi guna cleaning facial wipes lebih mudah. Ada jugak facial wipes brand lain yang aku pernah guna tapi tak berapa puas hati dan tisunya nipis dan cepat kering. Jadi kenalah tonyoh2 sikit sampai rasa betul2 bersih...hhe... Tapi yang ni tak menyakitkan muka dan tisunya lebih tebal.

Apa2 produk ikut kesesuaian kulit masing2.
TQ



10 comments:

Acik Erna said...

Deela..tima kasih..kongsikan kebaikan nya disini.

mama aini said...

dalila..kulit mama ni semua produk kecantikan blh masuk !!..he2x..kalau bekerja kena guna produk yg cepat & mudah diguna..

Miss Purple Ungu said...

nanti nak try beli la :)

Juliet_iRa~" said...

kak, elianto pnya wipes pon ok juga..

:)

Dalila Hamid said...

Juliet Ira

elianto x pernah try lagi... kena cuba jgak ni... hhee

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

aduh sy ni 'segan' betul bab2 jaga muka ni .. tp mujur la kulit jenis x byk songeh .. alhmdllh ;)

qaseh johanna said...

dela :: sy guna jenama cosway pny..setakat ni ok je..tp kalau abes stok n malas nak merangkak g cosway...hentam je dgn baby wet tissue jnama Pureen..hehehe

malas kan sy ni..

Dalila Hamid said...

qaseh johanna

dela pernah jugak guna yg cosway... tpi cuba guna yg ni pulak... boleh nmpak perbezaannya... :)

efa fairuz said...

wahh sy pun ade buat review pasal cleansing wipes ni... mmg bersih betul kulit lepas guna.. rasa suci murni je.. hehe

Dalila Hamid said...

efa fairuz
suci murni?...hhee betul tu... setuju

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -