Sunday, December 4, 2011

Selamat Hari Lahir Buat Suami





Hari ini besday en suami. Rasa macam nak nyanyi ja depan2 tapi segan la pulak kerana aku tahu en suami mesti terkejut terharu lak nanti kerana dia sememang seorang yang cepat tersentuh aka sensitif benda2 camni bukan seperti isterinya yang kadang-kala macam tak ada perasaan sikit katanya. Aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat suamiku yang sangat aku sayangi semoga diberkati dan dirahmati  Allah s.w.t, di panjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dikelilingi orang2 yang mengasihi serta menyokong tanpa pernah jemu. Ayg harap abang sentiasa tabah menjalani liku-liku kehidupan yang penuh dengan dugaan dan cabaran serta sabar memperbaiki kehidupan kita dunia dan akhirat serta tidak alpa dengan tanggungjawab kita kepadaNya juga kedua orang tua abg. Semoga apa yang dihajatkan dimakbulkan Allah swt. Terima kasih yang tidak terhingga atas kasih sayang yang tidak ternilai dan tanggungjawap kepada diri ini dan juga adik2 selepas ketiadaan kedua orang tua kami. Hanya Allah saja mengetahui segala-galanya. Ayg juga berharap ada rezeki untuk kita berdua melalui pengalaman menjadi ibu & ayah suatu hari nanti. Berkat kesabaran kita InsyaAllah akan tiba juga saat itu jika ada rezeki kita berdua.


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v











Kami sambut besday kat karouke. Ini adalah permintaan suami aku sendiri katanya asyik sambut berdua saja dan tahun ni nakkan kelainan dari tahun2 sebelumnya jadi nak ajak kawan2 joint celebrate sekali .....meriah sikit. Setiap tahun asyik berdua dan lakukan benda yang sama pun bosan jugak. Family semua kat kampung. Lagipun kami tak ada saudara terdekat disini, jadi aku ikutkan sahaja permintaanya dan nasib la ada kawan-kawan yang free tak ada apa2 program malam tu. Mereka ni kawan2 tempat kerja merangkap kawan sebilik time dia pergi berkursus di KL tempohari. Memang dia terharu sangat.... mungkin malu kot sebab kawan2 nyanyi lagu besday untuknya. Sayang time tu la kamera aku nak buat hal pun. Apa2 pun terima kasih sangat2 kepada kawan2nya sebab dapat menggembirakan suami aku. Lagipun dekat 2-3 tahun tak masuk tempat2 camni semenjak kazen2 aku dah kahwin. Semua dah bawa haluan masing2. 

















41 comments:

Nieza said...

Happy birthday buat suami Dela semoga dirahmati Allah selalu:)

Acik Erna said...

Assalam deela..selamat hari lahir untuk suami deela.
semoga semua harapan dan do2 deela dan suami dimakbulkan yang esa.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Ulangtahun buat suami akak..moga panjang umur..sentiasa dimurahkan rezeki...& sentiasa bahagia bersama insan2 tersayang..^^

KOALAJEPONG said...

askum dela...ina dtg singgah blog dela dan follow...slamat ari lahir utk suami dela...semoga hepi sentiasa..

IntaNBerliaN said...

happy birthday buat suami dalila...

Izan Ishak said...

selamat hari lahir buat suami dela ye... moga kalian terus bahagia dan dikurniakan bby cepat2!

Cik Ina Do Do Cheng said...

selamat hari lahir tuk suami daela, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)

Dalila Hamid said...

Nieza, Acik Erna, Lily, Koalajepong, Intab berlian, Izan Ishak, Cik Do Do Cheng......... terima Kasih ucapan kamu semua.......hhee :)

Wak Irwan Syah said...

Happy birthday utk suami....

Wanie said...

habby birhday buat hubby akak :) semoga doa dimakmulkan..amin..

Dalila Hamid said...

terima kasih dik wanie..

Dalila Hamid said...

Wak Irwan Shah.. tq

CIK TOM said...

happy besday bt suami dela..smoga makin bertambah bahagia + ceria di smpg isteri tsayang..

mama aini said...

hepi bezday dari mama juga buat en.hb dalila..semuga bahagia hingga akhir hayat..amin..kadang2 cari kelainan celebrate bezday kat karok..he2x..

Ungu Violet said...

selamat hari lahir cik abg yer..

semoga berbahagia & dimurahkan rezeki..Amin..:)

whitecappuccino said...

happy birthday utk hubby..semoga bahagia selamanya..

kpah k-poh said...

entry ini telah dibacakan di gomofm..radio online..slmt hari lahir utk suami yaaa...

SeputihSalju said...

selamat hari lahir buat suami kak.. moga impian kak dan suami terlaksa... amin

kpah k-poh said...

http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/12/delalove-bugbilly-info-blog-anda-di.html#links

MamaEma said...

Selamat Hari lahir untuk suami

Dalila Hamid said...

Cik Tom
Mama Aini
Unggu Violet
Whitecappicino
kpah k-poh
Seputih Salju
MamaEma


terima kasih sudi komen.... Amin

eB ezrin said...

hepi besday datri kami juga :)

wahida said...

selamat hari lahir to ur hubby...

semoga panjang umur murah rezeki hendaknya...amin...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

hepi bufday... semoga panjang umo, murah rezeki dan kekal berpanjangan disisi yg tersayang.. amin2...

Dalila Hamid said...

eB ezrin
wahida
ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎ



terima kasih mendoakan kami... Amin

nazira said...

happy belated birtday untuk en. suami k.. semoga kebahagiaan senantiasa mengiringi kalian.. huhuhu..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

khairul said...

hepy birthday dr saya...kirim salam kt husband ya

sue zainun said...

insyaallah..semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

|| NaFiRaa || said...

Happy birthday to ur hubby..

Juliet_iRa~" said...

happy birthday utk hubby akk..:)

y ke berapa tu?heee

semoga akk n hubby bahagia sentiasa..

munna said...

happy birthday buat suami tersayang Dalila...

Dalila Hamid said...

Nazira
Khairul - InsyaAllah
Sue Zainun
Nafira
Juliet Ira
Munna


Terima Kasih sudi komen.... Amin

afzalsukasuki said...

pergh siap karok.akak nyanyi lagu ape utk hubby?huhu :P

ashrafi said...

Assalamualaikum.

Semoga sentiasa di dalam rahmat Allah. amin.

Yan said...

happy bufday to yr hubby..

Dalila Hamid said...

Afzal
Ashrafi
Kak Yan


terima kasih banyak2........ Amin..

tieykah said...

selamat hari lahir untuk suami akak:)

rasp said...

hepi belated birthday kpd your en somi...
smoga segala impiannya menjadik kenyataan...

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah.. terima kasih sebab singgah ke blog ayu
suka berkawan tapi ayu kadangakala sibuk menguruskan kedai makan...

buat suami kamu, selamat ulangtahun kelahiran.. semoga panjang usia beliau

happynya majlis semalam.. ayu dapat rasakan....
meriahhhh

Mak Su said...

insyallah... budak yg dalam gambar tu sapa? sori, bizi bodi plaks.

p/s: novel kanak-kanak maksu dengan syarikat Blue-T dah ada satu, dah dicetak. Dah baca? hehehe

Dalila Hamid said...

tieykah
rasp
Citarasa Rinduan
Mak Su - itu gmbar anak saudara suami..hhee


Terima Kasih ucapan anda semua...amin

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -