Tuesday, December 20, 2011

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY



klik banner dibawah


Buka saja blog tengok bahagian komen rupanya di tag oleh Alin. Adeeehhh nak kena joint GA Contest Blog rupanya. Rasanya dah lama aku tak joint contest2 camni.  Dah 6 kali joint sekali pun tak pernah menang hadiah, tak ada rezeki aku lagi..... mungkin yang ini rezeki aku siapa tahu.... hhhee..... Untuk tidak mengecewakan Alin aku pun nak mencuba nasib joint contest ini untuk kali ke 7.  Hadiahnya pun menarik, lagipun aku tengok FB The Ladies Photographer galery cantik2 la pulak.  Kalau nak keluar duit bikin sendiri photobook entah bila kurun nak siap. Jadi sesiapa yang berminat bolehlah mencuba mana tau mungkin rezeki kawan2 yang lain jugak.


HADIAH

GRAND PRIZE - 1 Photobook Percuma 11 x 8.5 Potrait Hardcover 40pages worth RM230.

Ke 2
RM50 cash dan Free 2 keping gambar 12 R

Ke 3
Free 2 keping gambar 12 R

Ke 4 dan Ke 5
Free 2 keping gambar 8 R



Syarat-syarat penyertaan bolehlah ke blog yangyuyu.

Dela tag : jika sudi  ;)



Kalau ada yang ingin mencuba intai2 la blog bamyuyu


Pemenang ditentukan dengan cabutan bertuah : )

Untuk melihat gambar2 dan pakej yang ditawarkan oleh TLP, sila ke photo gallery di theladiesphotographer.com atau fan page  http://www.facebook.com/theladiesphotographer.

Dan kepada yg mencari baju mengandung, baju menyusukan bayi dan peralatan bayi, boleh cuci mata di








22 comments:

IntaNBerliaN said...

thanks tag.. nak join.. best ni.. hihii

Juliet_iRa~" said...

hehee..wahh nama penuh lagi..hee

ok kak..nt Ira join..insya-Allah..:)

Alin Marlini said...

hehehehe..samalah kita dela..tak penah menang pun..kalau ada rezeki i'allah. Alin nak grand prize..dela no 2 ek..hahahaha..gurau2..

Thanks.

yangyuyu said...

thanks for joining ye

insyaallah kalau de rezki leh mng kn,:)

|| NaFiRaa || said...

good luck dear~

eB ezrin said...

gd luck yer :)

nazira said...

Thankz kak tag nazira.. t ad mse sy join.. insyaallah..

c'axoera said...

menarik tapi kebusian nihh :(

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/menyebu-manjeeee.html

MulutPayau said...

smoga Dela berjaya....

mama aini said...

GUD LUCK buat dela..

KhaiRin said...

gud luck!

Dinas Aldi said...

Wahhh nampak menarik contest tu :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

GOOD lUCK dELA...

Acik Erna said...

Good luck deela..tengok bannernya pun dah cantik..

zino said...

kunjungan balas.....baru jumpa blog Dela... hehe

mak encik | SZ said...

semoga ada rezeki dela ye!

SeputihSalju said...

thanks kak tag sy.. insyaAllah nnti sy join..

btw klik tbung rumah kak.. :-)

aNIe said...

Semoga berjaya dila... akak ni bab masuk contest memang malas...heheheh

alexa yussida said...

all the best..sape tahu bertuah kan :)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

good luck =D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

goog luck kak.. ^^

kakyong said...

gud luck..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -