Tuesday, November 29, 2011

spend quality time di Wendys

layan gambar


jemput makan




Semalam cuti2 tak tahu nak jalan mana pastu boring tahap gaban jadi kami berdua lepak2 sekejap di Wendys Giant, Kota Damansara untuk minum petang. Kami makan menu simple2 ja.... isi masa terluang borak2 sikit pastu gosip2 pasal isu terkini orang2 sekeliling kami hhhaa.... Walhal baru ja lepas makan tengahari di rumah. Saja spend quality time dengan en suami yang akan berkursus selama 4 hari di hotel area KL bermula hari ini sampai Jumaat nanti. Macam la KL tu jauh sangat yekkk....... balik makan tengahari pastu gerak balik ke hotel pun sempat. hhee...... saja isi masa terluang berdua di luar. Lagipun mood makan pun ada pastu perut pun macam boleh di isi lagi jadi aku sumbat la sikit sementara menunggu hujan berhenti.







31 comments:

rasp said...

dah lama tak layan wendy's nie...
cam best jek...ermmm :)

adarnadzmie said...

salam kenal dik... hehe...

dating ngan suami... bestnyer...hehe

khairul said...

aduhh wendy lak time2 hujan ni

KhaiRin said...

dr dulu teringin nk mkn kt sini tp asik terbantut je..

p/s blog akk ada virus kot? susah nyer nk komen...

Miss Purple Ungu said...

mcm best je wendy's tu...
miss purple x prnh gi pun sbb duk jauh huhuhu

teacher anis said...

rase lapar bile jalan2 kat blog akak ni

IntaNBerliaN said...

mcm best je.. sy xpnh lg mkn dkt sini..

Cik tikah said...

x pernah makan kat wendy. sedap ke kak?

Dalila Hamid said...

cik tikah.... sedap jugak... saiz burger pun lebih besar... baked potato marveles

Acik Erna said...

Deela..acik tak pernah masuk dan makan di kedai wendys

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan ye..

tak penah lg makan di Wendys.. nati boleh cuba

mama aini said...

salam dalila..bestnya dpt keluar berdua2 tu..he2x..jeles mama,mama terperap je kat rumah sbb en hb mama masih diluar kawasan !!! hu2x..

Wanzi said...

wauuuu macam best wendy ni....


salam maal hijrah..

Hanis MY said...

nanti leh detim sesama lak, insyaAllah...

akuzle ayu said...

besh ker? nmpk yummy...

Yan said...

lamanya tak pernah pegi sini.. makan taun dah.. boleh patah balik ni..hee

afzalsukasuki said...

tak pernah lagi pegi kedai si Wendy tu :)

Dalila Hamid said...

wendy ni sama ja mcm kedai2 fastfood yg lain... cuma besa menu sja... try baked potato.. best!!

Dalila Hamid said...

Hanis MY

mana nak sama dating kat jepun...... lagi syok o... cumburu la.....

|| NaFiRaa || said...

bestnye dating ngan husband.. jeles jer..:)

hyz said...

pergghhh cam sodap je...

MulutPayau said...

akak tak pernah makan kat wendy...nmpak sedap jer...
Bestnya dating ngan suami......

NadiRah said...

x pnh mkn kat wendys..huhuhu

ainnoraini said...

Wahhh seronoknya mkn berdua-dua mcm tu..

fieda said...

nmpk mcm best..

::Wardatul Shauqah:: said...

xpernh lg g wendy..cm bes jee...hee ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

nampak sedap tu.. ^^

dhiera said...

tu menu apa tu? tak pernah makan dekat wendy

Dalila Hamid said...

dhiera...

x ingat la...hhe.. tau makan ja...

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina tak pernah lagi makan kat sini, nampak sedap mesti sedap tu : )

NzA said...

sedapnya...tiba2 rasa lapar....

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -