Sunday, November 27, 2011

cerita makan2 lagi Big Brother

XL meatball bolognaise


meh usha meatball XL


cheezy troopers


usha cheeze pulak



Pagi tadi shopping2 barang sikit di stadium Shah Alam. Pastu ke Puncak Alam ada appointment dengan agent rumah. Petang2 tak tahu nak ke mana jadi kami singgah makan di Big Brother. Tapi rasa2 dah lama jugak tak singgah makan2 sini. Lagipun kami berdua sahaja di rumah dan adik aku ke Terengganu jemputan kahwin. Last2 suami aku suggestkan makan sini. Sepatutnya nak jemput kawan en suami joint sekali dari Putrajaya coz wife dia teringin sangat makan di sini. Tapi dia pulak outstation ke Terengganu atas urusan kerja jadi kami makan berdua aja. Kedai makan ni dekat Kota Damansara. Bangunan baru belakang Sunway Giza. Rasa2 dekat 2-3 bulan tak makan2 sini yang aku perasan harga menu dah mahal sikit. Nasib baik sedap macam dulu. Yang penting perut harus di isi. Lupakan kisah diet untuk hari ini........ he..hhee... Cerita ulangtayang makan2 disini pun tak tahu yang ke berapa kali. Kita tutup cerita sedih kita mulaka tahun baru dengan azam yang baru. Semangat yang baru.  Jemput makan ye.


Terima kasih banyak2 sudi komen di n3 "bilakan penantian aku akan berakhir"...  Terima kasih atas doa  kawan2. Terima kasih atas nasihat yang diberikan.Terima Kasih sudi kongsi pengalaman. Terima kasih simpati kawan2. InsyaAllah dela tak akan putus asa berusaha dan berdoa. Ikut hati memang teringin sangat dapat bb kembar. Cover terus 8 tahun penantian kami selama ini..hhee..  Salam Maal Hijrah. Moga2 aku tabah mengharungi dugaan di dunia ini dan dipermudahkan segala perjalanan hidup aku di dunia yang sementara ini dengan tenang dan matang. InsyaAllah








19 comments:

Totie@Tomy said...

wah sedapnya meatball xl tu makan sebiji confirm kenyang..

Hanis MY said...

meatball dan cheezy tu mengancam la!

アヌムちゃん said...

nmpk sedap..huhuu

♥MAMASYAZA♥ said...

spaghetti meatball tu feveret siratu

mama aini said...

bestnya gi makan2..he2x..en.hb mama keluar kawasan..mama terperap kat rumah je..boring sgt..he2x..



p/s..overlap sle n ank2 dier !!!..hu2x..tu yg kerap kePPUM..

Aishah Zin said...

mcm best je meatball tu sis!!!;)

MulutPayau said...

Fuhhhh...sedapnya jalan2 cari makan kali ni....Tak pe Dela, diet belakang kira..heheheh..

Salam maal Hijrah utk Dela...semoga tahun ni doa dan impian Dela akan dimakbulkan...InsyaAllah..

ainnoraini said...

Jumaat lepas mkn mcm fu...tp dengan kawan satu opis masa lunh hour....

Sedapkan..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sgt berselera betul la dish kat atas tu.....yummyyyy

Juliet_iRa~" said...

nmpk sedap je..

wahh nak juga..:D

Yunus Badawi said...

Bolehlah pergi sini dgn famili. Terima kasih tunjukkan tempat ni.

Asmara said...

hikhik.. ingatkan buat sendiri tadi. tp mmg nampak nyummeh! :D

CikGu Ma said...

mak aiii...sedap plak nampak...

Cik tikah said...

YA ALLAH. Sedapnya! :)

Yan said...

we all love western food. kat mana big brother ni?

MamaEma said...

tak pernah cuba makan kat sana..tp nampak cam sedap tu

|| NaFiRaa || said...

ohhh.. terliurnye.. trus rasa lapar..

Ros said...

salam,

Tu dia meatball dia,kalau makan sebijik pun dah kenyang dah ni....

khairul said...

menitis ayaq lioq ku

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -