Friday, November 18, 2011

Softfea Orange Fiber Diet Drink - testimoni





Ini testimoni aku sendiri untuk Softfea Orange Fiber Diet Drink. 1 kotak jual RM 49.90. Aku minum softfea nak masuk 2 kotak dah pun. 1 kotak ada 10 paket. 1 hari minum sekali cukup la dan banyakkan minum air kosong. Macam aku ni tak tahu la nak describe lemak degil ketegori mana tapi adalah jugak turun 3 kilo. Bila tengok cermin macam biasa ajala.... tak nampak perubahan pun tapi bila timbang ada la sikit penurunan tu. Bukan senang nak kurus kalau asyik melantak tak hengat pastu kurang exercise pun ya jugak....  Tapi selera makan tu memang membuak2 semenjak makan macam2 ubat time buat IUI 2-3 tahun lepas. Jadi sekarang aku pun cari la alternative lain nak kuruskan badan.  Kalau minum nak terkucil tu kerap sikit dan pembuangan pun lancar setiap hari tanpa ada rasa sakit2 atau pening2. Macam aku selalu mencuba produk2 pelangsingan terutama untuk lancarkan sistem pencernaan. Selalunya produk2 lain yang pernah aku cuba ada rasa sakit pening sikit time mula2 pengambilan pastu time sakit perut nak ke toilet macam ribut taufan..... hha...hha.... Tapi Softfea Orange ok ja...... sebab hari2 akan masuk toilet tanpa ada rasa sakit perut memulas-mulas atau rasa sakit kepala. Rasa oren pun sedap, tak ada rasa pelik2 pun. Aku pun beli online kat adik Junina tak tahulah dia masih jual atau tak. Haritu aku beli simpan aja sebab nak menghabiskan stok lain yang tersimpan hhee... 


Apa-apa produk pun ikut keserasian badan masing2 ye!!!
ini testimoni dari aku dan tidak menjualnya okey


9 comments:

KhaiRin said...

mmm kerap mkn tu sbb share dgn yg d dlm ke? ;-)

Dalila Hamid said...

@KhaiRin

x ada lah.... x ada rezeki lagi.. :( lemak tepu ada la.......hhee...

mama aini said...

dalila..mama dah semakin obes..sbb byk makan ubat2..hu2x..nanti mama nak try softfea ni..harga dier pun ok..

Dalila Hamid said...

@mama aini

dela tgok gmbar mana ada obes pun... kurus lagi tu... :(

ibuintan said...

salam Dela... akak pun dah obes jugak ni, tp tak berani mkn benda2 tuk kuruskan badan ni


sbb banyak rakan makin banyak makan bila stop mkn benda2 camtu



jom kita xcersiz je

Cik tikah said...

macam macam skrg ye. hehe..

Abang Long said...

Salam...Biasanya, kalau kita beli sesuatu ubat utk kuruskan badan, kita akan mudah kecewa bila ubat tu tak berkesan atau berkesan tetapi badan kurus hanya sementara. Apa kata kita niat utk perbaiki kesihatan dan dengan menjaga pemakanan serta senaman berterusan mungkin bentuk badan yg ideal boleh kita perolehi...

Softea...produk GMP Kaisar Venus..hmmm, saya kenal owner sykt tuh..

Nieza said...

bestnyer dela...saya pun nk kurus juga tapi tak kurusx2 pun...haha msk dan mkn jer kejanya

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah turun 3 kilo?? ajaib tuee

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -