Sunday, November 13, 2011

GIVEAWAY KOLEKSI RESEPI NANNIE

Okey.... cerita pasal contest lagi.. yang ni pulak untuk koleksi puan2 yang suka masak memasak ni. Jadi aku pun tergerak hati untuk joint sekali....... baru lepas masak2 stok daging korban yang belum habis2 lagi...... ok dah settle tengok ulangan Maharajalawak Mega sambil2 mengadap laptop. Jom beramai2 joint sekali....... sangat senang dan simple. Terima Kasih


Syarat Penyertaan
* Terbuka kepada semua follower kak Nannie
* Pastu tinggalkan jejak / link blog kita sendiri atau e-mail ruangan entry GA kak Nannie


ads

Nak joint klik sini


yang paling tak tahan hadiah-hadiahnya!!
sesuailah untuk aku baru nak rajin2 belajar memasak ni....hhee
kantoi!!  



hadiah2nya
seperti



ads



ads



ads



ads



ads



Kalau rajin2 joint la ye..
aku tag

kak Mar


SEKIAN





7 comments:

Marniey said...

tak suka memasak. tak pandai memasak. so tak boleh join. hukhukhuk =.=`

MaMa AiNi said...

Gud Luck dalila..

Acik Erna said...

memang cantik dan menarik hadiahnya
semoga berjaya dela

KhaiRin said...

kalu mng nnt jgn lupa ajk sy mkn skali hehehe

munna said...

good luck dalila....

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

akak ditag oleh saya :)

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/contest-teka-harga-burger.html

Alin Marlini said...

menarik adiah2nye..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -