Saturday, November 12, 2011

Beauty Contest From Aina Rahman

Tengok TV layan AIM pastu buka blog sekejap rupanya di tag oleh cikgufaizcute . Aku sebenarnya jarang joint contest2 ni... x berapa nak roooti bahasa2 computer ni tau melingkop komputer boleh le... Tak tahu langsung camna nk joint tambah contest yang suruh taruk entry panjang berjela lagi la tak terbuat. Yang ni pulak macam senang ja nak joint  kena pulak syarat2  yang tak terlalu memeningkan kepala. Jadi aku pun nak mencuba nasib. Kalau ada rezeki dapatlah hadiah make-up dan 1 sesi make over. Itu yang tergetaq2 jari nak joint contest ni.....hhe... Kalau ada rezeki la......... Sorry aku main tag aje lah ye.... Kalau free joint la.
Kalau yang tak di tag tu jom la joint sekali..... hhee


mula2 sila Like Aina Rahman  FB
tarikh tutup 20 December 2011

ads


Dela tag wanita2 ini



Hadiah² yang ditawarkan :

  • Pemenang utama :
    - 1 set barangan make up bernilai lebih RM 100.
    - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
  • Pemenang referral terbanyak :
    - 1 set barangan make up bernilai RM 50
    - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.

Hadiah saguhati akan diberikan sekiranya jumlah penyertaan melebihi 50 peserta.

SEKIAN


7 comments:

CTK said...

thank 4 tag ct ye kak...gudluck!!!!!
lmbat lg tuh...smpat kot ct jOin..
tgh bz ngan cOntest sndiri
hahaha
pepOn...thank !!! :)

**::CIKNUURUL::** said...

salam,k.dila,.

tenQ tag,.hehe,.tau2 je skang ni tengah cari contest eh,.oke,Insyallah,sy join nanti,.")

Nurul Faiz Bikers said...

good luck.
heee...

Cik Azizah said...

hehehe tima kasih tag jijah yer..nanti free jijah buat yer kak :)

KhaiRin said...

terima kasih krn tag sy
tp sy kureng cantek la nk join kontes ni hehehe

Dalila Hamid said...

@KhaiRin

okey... dela pun suka2 aja.... :)

♥MAMASYAZA♥ said...

sama gak cam akak, tq coz tag akak, tapi akak ni memang tak cun nak join contest ni...hehehehe

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -