Monday, July 4, 2011

Big Brother lagi....

Big Brother, Kota Damansara



grill chicken chop (sedap n murah)


spaghetti Carbonara ( boleh tahan! )


spaghetti XL meatball ( mesti cuba ! )


Disebabkan sedih x habis2 maka paksa en.suami belanja makan yang sedap2. Balik kerja tadi buat muka moncong 14 sikit pastu buat muka tension2 paksa en suami belanja makan pulak.... Aku tahu dia pun susah hati sama. Sama2 sedih... Tapi kena makan kat restaurant faverot dia ja la nampaknya..... aku ok ja. Dah orang nak belanja aku yang susah hati ni jadi makan ja tanpa banyak soal. Walhal malas nk keluar makan2 coz hati pun x berapa nak syok... tapi aku sebat serupa macam orang x susah hati pun... ada masalah pemakanan kot aku ni.... toing!! program diet aku ni bila nak start2 pun aku x tau... dah berapa kali tangguh daaa!!!!. Pantang orang ajak makan semua nak sapu... kat office pun kadang2 melantak x hengat!!! ok la... esok aku start diet!!!  COMFIRM!! :D yo yo ooo la tu....






8 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 akak kalo spaghetti meatball mmg tak lepas

amranaiman said...

cam sedap je teliyo rasa.. :P

Alin Marlini said...

i like.....nmpk best tapi kat mana kedai makan ni?

dela said...

@Alin Marlini
restaurant big brother , kota damansara.

Abang Long said...

Salam...terliur nengok gambo eh! Nampak sodap!
Apa2 pun, jgn ikut sgt perasaan sedey tuh. Banyakkanlah senyuman kat suami w'pun tgh sedey or marah (termasuklah marah kat dia)...peace!

Latest entry Iklan Mengurut atau Melacur?

Wanie said...

datang amik bau je a..huhu

nampak menarik je sume2 ni..

rara pinkmafia said...

sodapnya nmpak.haih~ rara here n follow =)

said...

sedapnye chicken chop tu..nga lapar nih! huhuu....

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -