Jom Kumpul Duit Klik di bawah :

Monday, October 31, 2011

testimoni - SF Beauty Product

maaf sekadar kamera h/fon cap ayam sahaja!!


sebelum
 masalah kulit kusam


selepas


  kulit muka yang lebih cerah dan licin



Aku nak bagi testimoni sikit untuk produk SF Beauty. Aku start dengan trial set dulu untuk tengok kesesuaian kulit camna....  Lepas pakai dalam 3-4 hari tu memang ada rasa gatal2 sikit seperti tertera dalam kotak. Mungkin sebab tindakbalas tempat2 bermasalah. Lagipun aku jarang guna produk2 jenis camni sekadar  pakai produk jual kat supermarket aja. Tapi saja gatal tangan nak menerai produk  lain pulak bila tengok testimoni dari tuan blog sini . Kesan SF beauty dah boleh nampak dalam masa 3 minggu camtu lah. Masalah jerawat kat muka aku ni tak la kronik sangat....hhee..he... tapi parut2 jerawat kecil tu ada le.... dan kulit muka nampak kusam. Kalau nak ke tempat kerja tu boleh la tempek2 bedak berkilo2 nak cover2 sikit masalah kulit muka tapi bila di rumah tengok kulit muka sendiri macam tak semangat la........ terasa kulit muka ni macam suram @ sedih aja......... he..he..  Jadi tiba2 terbaca testimoni dalam FB terus tergerak hati nak menerai. Start pakai produk SF Beauty, masuk office hari2 memang tanpa secalit meke-up pun untuk kesan yang lebih cepat ............ nk cerah punya pasal.... :)
Selepas dah habis trial set terus aku continew dengan set besar lagipun en suami pun perasan kulit muka aku nampak lebih cerah, licin dan pink2 sikit ..hhaa.... "ANGKAT BAKUL SENDIRI" la ni.... :)
Sekarang ni pencuci muka SF aku pakai hari2. Untuk krim siang selang-seli sahaja dan krim malam aku akan pakai dalam 3 atau 4 kali seminggu sahaja. Pakai pun nipis2 sahaja.

Aku sekadar berkongi testimoni sendiri.... tak berniaga pun ye...

Kalau berminat  nak menerai SF Beauty sila ke Blog Shikin.
Tanya lah detail sampai puas hati baru beli. Tepuk dada tanya selera..
Okeyyy

Note: Kesan setiap individu mungkin tidak sama dengan Dela ye...



18 comments:

KhaiRin said...

mesti bersemangat pasni kn?

Dalila Hamid said...

ha... smgt nk cerah :)

mamashikin said...

tq awak sb bagi testimoni..hee..tpkulit muka awk dah tersedia cantik..mmg dah licin dan gebu...geram, tgk..hee..
apa pun terima kasih bnyak sb sudi buat review sf ni..
tq...

Dalila Hamid said...

mamashikin

tak ada la dik... kulit muka kak ni mmg kusam... ada bekas2 jerawat dulu2 pernah naik teruk sngt coz pkai BB cream tak sesuai dengan kulit. Sekarang dah ok.... TQ shikin... :)

CTK said...

patot la muke akak licin n cerah..jeles gak...tp muka akk memang da cntik kn...wah...jeles2 :D

PinKy MoMMa said...

wahhh suka tengok kulit bersih camni ;)
mcm menarik hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sy pun pakai..
so far, ok.. =)

Semut Senyum said...

wow! menarik ni!! boleh la nak cuba nanti.. kat mana nak dapatkan produk tu? ce upload gmbo dia...

IntaNBerliaN said...

wah.. makin cntiklah kulit.. dulu sy pun ada mslh jrwat ygamat teruk.. siap bernanah lagi.. tp sy jupe doc.. guna produk yg doc kasi je time tu

Dalila Hamid said...

CTK

TQ dik ... sbnrnya x da cerah mane dik... cuma nk bagi pink2 gitu je... akak pulak jnis suka mencuba...:)

Dalila Hamid said...

Pinky Momma

kalau kulit muka dah elok x yah le.... mcm akak ni mmg gatal tangan sikit...hhhee.... :)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Terima kasih dtg blog akak. Kulit akak jenis tak berjerawat, alhamdulillah....semua produk dulu2 akak bedal....skrg ni je slow skit, tak kemarok sgt.
Harap lepas ni berseri2 la wajah Dalila ye...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak suke lah tengok kulit cerah n bersih nie . :P

MrS. F!zA said...

kalo blh hilangkan jeragat say mmg nak cuba jgk..

khairul said...

LICIN NYA KULIT DEPA

icapicipaurora said...

Kenapa krim ini warna die kuning dan putih ya? Macam cream syahrini yang bahaya kat sini. Maaf kalau tak berkenan.

nur syafiqah Zahit said...

Layari eqaon9shop
Trial set sf beauty RM55
Ful set sf beauty RM90

Mimi Azirah said...

Adk spupu sy pn gune memg cntik klit die

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -