Thursday, October 20, 2011

birthday aku yang ke............ :)



Ini wish besday dari en suami untuk aku. Alhamdulillah... hari ini genap usiaku yang ke 32 ye... bukan 23 tahun...... umur pun tak berapa nak muda dah pun.... Alhamdulillah walaupun umur semakin meningkat layanan suami dari dulu hingga sekarang tak pernah berubah. Sentiasa di sisi sebagai kawan, sahabat dan juga suami yang sangat penyabar dengan kerenah aku yang tidak menentu atau kadang-kala "mereng". Terima Kasih juga kerana menjadi pendengar yang setia setiap kali aku dalam keadaan tension bila ada mulut2 orang  yang memperkatakan tentang kekurangan family kita malah x pernah merungut langsung. Macam2 ujian, pengalaman dan cabaran hidup terjadi dalam hidup aku namun suami sentiasa menemani tika suka dan duka. Kalau ada yang bertanya apakah permintaan  untuk birthday aku kali ini dah tentulah cahaya mata!!!! seperti tahun2 yang lepas sentiasa setia menunggu tanpa pernah rasa jemu walaupun kadang-kala cepat terasa hati bila ada yang menyindir namun belum rezeki kami tapi aku dan suami sentiasa berdoa dan berharap impian kami akan menjadi kenyataan suatu hari nanti. InsyaAllah.
pppsstt....... syg sgt en suami walaupun dia tak pernah ambil tahu pun pasal blog aku ni. 



wajah hepy nak menerima hadiah besday!!  yeh



Alhamdulillah..... setiap kali besday dan hari ulangtahun perkahwinan en suami tidak akan lupakan hadiah untuk aku. Kadang-kala aku sendiri dah tak tahu apa yang nak di minta. Jadi en suami suggestkan ke sini.. jadi ambik la yang mana termampu...  tak ada la yang mahal2 pun... janji ada hadiah sebagai tanda ingatan. Itu sudah memadai....





kalau masuk kaunter cosmetic muka mau  ceria  ookkeyyy



rasa2 dah lama tak ke kaunter makeup ni... jadi rembat 2 barang
untuk menambah koleksi almari makeup aku




Alhamdulillah...... ini rezeki besday aku untuk tahun ini...








44 comments:

LYAfrina said...

happy birthday...
bestnyer hadiah tu...

sy doakan smoga impian awk utk memiliki zuriat akn tcapai suatu hari nnti..hnya tuhan y tahu bila tbanya wktu utk awk n suami jaga anugerahnya..ssungguhnya prancangan allah adalah y tbaik.

ch000tz axoera said...

alhamdullilah punyai suami yang menyayangi :')

Azhafizah[フィザ] said...

Selamat Hari lahir Kak dela..semoga panjang umur,dimurahkan rezeki,diberi kesihatan yang baek serta dipermudahkan segala urusan oleh-Nya..aminn

keri ikhwan said...

hepi besday Kak Dalila... salam ukhwah, semoga keluarga akak diberkati dan dirahmati Allah...

cik aisha said...

selamat hari lahir...semoga segalanya dpermudahkan Allah SWT.amin

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday. semoga panjang umo,dimurahkan rezeki n happy selalu. bestnye dpt hadiah

Nieza said...

Happy birthday to u!!..kita sebaya la yer..apapun didoakan semoga termakbul segala hajat..amin...saya pun masih menanti zuriat juga..:)

My Sweetheart e-Shop said...

So sweet... alhamdulilah....

khairul said...

happey birthday..bertuah dpt suami yg penyayang

Alin Marlini said...

Heppi befday dela...sama befday ngan abah Alin...

MyKhalish said...

hepi besday ;)

cik cek said...

Happy Bsday...bestnya dapat hadiah macam2...alhamdulillah...semuga kekal bahagia hingga ke akhirnya...:D

cik panadol said...

happy bilated birthday sis...amboi itu encik suami manyak lomantik haaa...hehe

Niza Romli said...

best kan bila dapat dpt hadiah dari suami...lain rasanya! selamat hari lahir kak! Semoga cepat dpt baby :)

CTK said...

akak..sori lambat wish...happy belated besday ye..
amboi..bila da besday tu sume benda dpt lah ye..hihi

Wanie said...

happy birthday sis!!! bestnye tiap kali birthday ade hadiah..MAC tu :)

aisya said...

happy birthday sis. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. =)

♥Aien Najwa♥ said...

Wah MAX!!~~=) superb laaahhh...
sweet..(^_^)..

Mawar berduri said...

Sanah helwah sis .. moga kebahagian kekal hingga ke syurga ^_^ insyaallah moga beroleh zuriat yg soleh n solehah kelak ..

@hasney^-^ said...

Happy Birthday Deela, moga impianmu akan menjadi kenyataaan

hyz said...

heppi bezday kak. semoga murah rezeki, dilimpahkan kebahagiaan...

hyz said...

kalau nak wat entri ambil comment dari facebook, klik prtSc SysRq ( print screen ) kat keyboard laptop/pc. then p kat tool paint, paste je... then edit kat sana.... =)

Cik Nurul said...

hepi belated besday.. =)

Ummi Syasya Qistyna said...

hepi birthday dela...semoga panjang umur dan murah rezeki...semoga cepat2 di kurniakan anak...psttt...dela tak nak try ke mkn supplement...kot2 la lekat...apapun, akak doakan yg terbaik...aminnnn

Syafiq said...

happy birthday :)

Yan said...

happy birthday..moga tambah bahagia. moga doa termakbul

Qhaifa Nur said...

salam singgah

masih belum terlewat lagi nak wish hepi bufday to you...moga berbahagia & panjang umur

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

Qhaifa Nur said...

salam

hepi bufday to you...

dah follow

yana halim said...

hepi besday dela.....semoga bahagia selalu... :)

Cik Azizah said...

happy besday kak! hope ur wish come true~~

EmbunRosaliza said...

Assalam dela..happy belated birthday, semoga apa yg dihajati di makbulkan allah

My Life's Journey said...

Happy birthday :).. bestnya dapat hadiah ..suke2 :)

Papa Mifz said...

happy birthday...semoga panjang umur murah rezeki..amin...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY DELA...Semoga pjg usia murah rezeki & bahgia dlm melayari alam rumahtangga.Dan semoga ALLAH makbulkn doa Dela tuk punyai cahayamata...Aminnnn

C i k P i p i T e m b a m said...

woahh happy belated besdayy kak ! bestnyee dpt hadiah makeup ! huhu.... MAC tuuuu :D

BuBuNiZeR said...

Allah selamatkan kak Dela. Selamat hari lahir yang ke-32. :)

Madd said...

SELAMAT HARI LAHIR....
SMGA SUKSES DUNIA DAN AKHIRAT...

kaklong said...

hepi besday dela...
bestnya dpt hadiah,tak kira lah mahal ke murah kan,janji dari suami tercinta...


kakalong pun yg paling mahal dpt henpon..tu pun ckp dgn suami,bt apa la beli lagi..satu pun cukup lah...
tapi katanya tak tahu nk beli apa...
apa yg penting kasih sayang dia kan...

teacher anis said...

anis doakan akak terus bahagia..bile bace blog akak,sayu pulak..tapi insyaallah ade rezeki x lama lagi..moga akak terus bahagia dunia akhirat

MamaEma said...

selamat hari lahir

InaAchik said...

Happy belated birthday... :)

Mama QS said...

Selamat Ulang Tahun tak sangka kita berkongsi bulan lahir yang sama....

sisdee said...

happy belated birthday dear :) doakan u selalu happy...insyaallah hadiah paling bharga tu akan ada gak dengan izin Allah...

All the best :)

Rinna said...

Happy belated besday Dila.. Moga dipjgkan umur dan dimurahkan rezeki dan dikurniakan cahayamata.. Amin.. :) Bestnyaa dpt hadiah yg berharga gitu.. :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -