Tuesday, October 18, 2011

spaghetti goreng



Malam ni tak tahu nak makan apa jadi..... mula lah nak mereka-reka resepi sesuka hati. Sedap x sedap belakang kira... janji dah terhidang depan mata. Semenjak di kuarantin lebihkan masak dari makan luar ni, aku sendiri pun dah tak tahu menu apa nak makan. Mula la nak tyr macam2 menu merepek. Ni pun first time aku masak spaghetti goreng. Selalunya aku ingat spaghetti ni makan dengan soucenya sahaja. Rupanya boleh di buat goreng jugak..... Aku pun goreng simple2 ja.... masak macam goreng bihun, cuma tambah ayam cincang, fishball dengan sayur campur ja..... .. Semua bahan memang dah ada dalam peti ais dah... Malas pulak nak ke kedai tambah2 penyakit "M" ni besar sangat!!!....









12 comments:

Alia Laila said...

lazat ! :D

Lai Qma said...

wahhh..mabless..hihi

jeBateja said...

penah makan...tapi mcm tak puas...sebab selalu terima mee kuning yg besaq....ahakz

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 akak suka kalo spaghetti goreng camtu

khairul said...

lapaq dh nie !!

Marsha~ said...

mcm sedap je ni......

Mamatasnim said...

wah nampak sedap sangat..saya pun suke goreng macam tu..menyelerakan..:)

cik cek said...

Sedap gak buat spagethi goreng ni kan...dtg jenjalan malam2 ni...tgk spagethi goreng ni lapo la pulak perut ni...:D

Salam kenal2 dari kak cek...:D

Nieza said...

salam kunjung balas..salam kenal..wahh sedap spaghetti ni..saya suka:)..btw, saya follow yer:)

RoslanPutra said...

sedappp.......

CTK said...

mak aih...mee goreng tuuuuuuu

SYANI said...

Saya pun kalau ada balance spaghetti, goreng je buat breakfast...

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -