Friday, September 30, 2011

Kunang Kunang Restaurant

Honey Dew / Green Apple Honey / Fresh Orange



Grill Lam Chop



Spaghetti Meat Ball !! x best
nak yg best sangat2!! 
sini



Sirloin Steak-B/Papper











Sekarang dah gaji........ maka wajib makan yang sedap2. Dah jadi macam acara
bulanan pulak JJCM untuk family aku. Kali ini turn aku yang belanja makan. 
Giliran en suami dan adik dah lepas... :(
  Bincang2 sikit aku pilih Kunang-Kunang Restaurant, Gombak.
Dah lama teringin ke sini semenjak tengok rancangan JJCM tapi selalu sibuk memanjang.
Kali ini barulah berkesempatan. Dari rumah aku 35minit sampai la... Mungkin sebab
hujan petang tadi tak berapa ramai orang yang datang. Menu yang kami order ni sedap la 
jugak cuma spaghetti yang kurang best, masam sangat. Tak mengapa sekurang-kurangnya aku
 dah boleh compare menu mana yang sedap mana yang tak sedap. 
Tak cuba tak tahu....  ok nanti 20hb ada lagi acara JJCM 
restaurant mana pulak kali ini aku pun tak tahu lagi.
masih fikir-fikir mana tempat makan yang best!!
yang pasti restaurant lain pulak!!

:)

mana lagi restaurant yg patut kami pergi???







26 comments:

AdaApe..? said...

sdapnye...huhu

kpah k-poh said...

tengok gambar pun dah nampak sedap...apa lagi lah kalau dah makan...

simanis said...

saya biasa juga ke sini jika ke KL...

boleh tolong angkat sikit shoutbox? saya tak boleh nak shout...

tq...

ct rahani said...

sirloin steak black pepper.. sedapnya.. yummy..

*salam kenal k.. kiter dh follow..

Elie Lily said...

hah da gaji?
open table la jawabnya!
ahahha

Miss A said...

wow! lame gile tak pergi kunang2 :) spaghetti carbonara dia TERBAEKKK!

Choc_Strawberry said...

wah.. menaikkan selera.. tmpat pon best... suker...

BeauTiFuLGirL said...

xsilap kat gombak kan restoran ni...???

khairul said...

sedapnya Dela

AwieKashi said...

wow....lamb chop!!!!!!
lama xbuat sendiri.... huhu

Zefa NorAsmara said...

Semuanya nampak menyelerakanlah.. lama tak makan mcm ni. Selalu pergi mana2 anak2 akan order nasi jugak.. :D

Tihara said...

nice blog...makanan best2 :)

mielajasmin said...

semua nmpk sedap..
algkah bgos nyer lau
ade depan mate skrg nih.
hehe :)

nurfauzi said...

restoran tu ada tak bela kunang-kunag yang betul =p

JaSSNaNi said...

sedap2 belaka.. cantek2 gambar plak tu.. makanan sure best kan.. :) ehehe.. syok nye JJCM..

Alin Marlini said...

harga berpatutan tak?

dela said...

Alin, harga rasa2 mcm mahal la jugak... steak harga RM33 :(

Ekmi Rabat said...

nampak sedap and mewah kan..


My Latest Entry: The Greatest Love Story Earth Ever Had.

kakchik@ella said...

oooo. KC penah makan kat sini, Dah cuba restoran Intai2? Ok gak restoran tu.

Qaseeh Tolia said...

wahhhhhhhh bestttt oooo..... nak ikuttttt

dela said...

kakchik@ella

x pernah pergi... tq..boleh try jugak tu...

Yan said...

MASYALLAH..drinks tu so tempting lah dela. kalau area S ALam sure akak anak beranak dah redah.

ida khairani said...

sedapnya nampak. rasa sesedap rupakah?

dela said...

ida khairani

akak rasa... Big Brother, Kota Damansara restaurant lebih sedap... sini biasa2 aja... :(

Rinna said...

Hmm..sedapnyaa tgk makanan tuh semua.. Pernah makan kat sini dulu.. :)

CTK said...

memang terliuq la ceq..hOhO..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -