Saturday, September 24, 2011

IKEA Food Court













 Banyak kali singgah Ikea tak sempat nak nak mencuba menu food court sini coz sentiasa ramai orang. Nak mencari meja makan pun susah. Malas aku nak menunggu lama2.
Jadi kali ini barulah berkesempatan agenda makan2 di Ikea. Yang paling aku suka tengok decoration food court yang sangat menarik okey!!
Dari jauh boleh nampak menu2 macam best2 ja... Memang favorite aku dan suami mencuba
menu2 baru. Jadi mesti makan kasi licin....




19 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

suka giler meat ball IKEA,.. haisssh !!! cam nak terjah IKEA laksss rasa.

Afiqa Dayana said...

waahh, sedapnyee ~
tak pernah singgah lagi . hehe

CaYe Cik iLa said...

sedap~

pak long said...

salam...
fuhhh sedapnyer...nanti nak cuba la.

myxa said...

saya suke ayam tu..rase mild2 je herba dia.. :)

Qaseeh Tolia said...

Lama tak g IKEA..

Lina said...

sedapnye meatball ikea ni ka..adoiyaii..lapa lak ni

tiefazatie said...

bestnya..xpernah mkn sna..

Hidayati said...

Wuiii... sedapnyer. Lapar la pulak.

khairul said...

mmm.nyam nyam

My Life's Journey said...

Sedapnya ..nak cikit :)

Alin Marlini said...

ALin pun tak penah singgah makan kat situ..sebab memang ramai gilerr...nmpk menarik & tertarik :)

SYANI said...

Walopun IKEA tu dekat je ngan opis, tapi sekali pun tak pernah try makan kat food court tu.

tuan tanah said...

sedap nyaa meleleh air liur..aum2

Mamaleesya said...

tak tahan tgk meatball tuh

Miss A said...

meatball ikea tu.. huuu lapar terus tengok entry ni.. ayam tu x pernah try lagi.. sdp eh?

Shaherah said...

wahhhh.. nmpk sedap... ^_^

siti nor atika ruslan said...

erm..sgguh menyelerakn..huh!!

Derus said...

sedapnya..meleleh air liur tgk pic je...:)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -