tambah wang dengan zalora KLIK

Saturday, September 24, 2011

IKEA Food Court













 Banyak kali singgah Ikea tak sempat nak nak mencuba menu food court sini coz sentiasa ramai orang. Nak mencari meja makan pun susah. Malas aku nak menunggu lama2.
Jadi kali ini barulah berkesempatan agenda makan2 di Ikea. Yang paling aku suka tengok decoration food court yang sangat menarik okey!!
Dari jauh boleh nampak menu2 macam best2 ja... Memang favorite aku dan suami mencuba
menu2 baru. Jadi mesti makan kasi licin....




19 comments:

Yana Yassin said...

suka giler meat ball IKEA,.. haisssh !!! cam nak terjah IKEA laksss rasa.

Afiqa Dayana said...

waahh, sedapnyee ~
tak pernah singgah lagi . hehe

LoLiPoP BuLat said...

sedap~

pak long said...

salam...
fuhhh sedapnyer...nanti nak cuba la.

myxa said...

saya suke ayam tu..rase mild2 je herba dia.. :)

Qaseehtolia said...

Lama tak g IKEA..

Lina said...

sedapnye meatball ikea ni ka..adoiyaii..lapa lak ni

tiefazatie said...

bestnya..xpernah mkn sna..

Unknown said...

Wuiii... sedapnyer. Lapar la pulak.

Unknown said...

mmm.nyam nyam

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Sedapnya ..nak cikit :)

Akak Kembang said...

ALin pun tak penah singgah makan kat situ..sebab memang ramai gilerr...nmpk menarik & tertarik :)

SYANI said...

Walopun IKEA tu dekat je ngan opis, tapi sekali pun tak pernah try makan kat food court tu.

UMISAHIRAH said...

sedap nyaa meleleh air liur..aum2

Mamaleesyamiro said...

tak tahan tgk meatball tuh

Miss A said...

meatball ikea tu.. huuu lapar terus tengok entry ni.. ayam tu x pernah try lagi.. sdp eh?

Shaherah said...

wahhhh.. nmpk sedap... ^_^

Anonymous said...

erm..sgguh menyelerakn..huh!!

Derus said...

sedapnya..meleleh air liur tgk pic je...:)