Tuesday, August 16, 2011

buffet Ramadhan Sunway Hotel, Sunway









Malam ni berbuka di Sunway Hotel, Sunway. Menu kat sini x da la sesempoi kat One World hotel haritu....... Menu sini x banyak pilihan sangat..... tapi boleh makan la jugak.... Menu lebih ke masakan kampung tapi lain2 menu pun ada cuma x banyak sangat. Kami sampai lewat mencari parking keta berjam2 tambah jalan jam time orang balik kerja membantutkan sikit mood berbuka puasa  kami kali ini. Sampaikan x sempat nak snap gambar2 makanan... tau2 dah habis licin!!!  ha..ha..ha...





2 comments:

Fz27 said...

amboi buka puasa kat sunway... hehe

UYC said...

aghhhhhhhhhhhhh :D

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -