Wednesday, August 17, 2011

berbuka puasa luar lagi!









Hari ni cuti Nuzul Al-Quran. Selangor cuti jadi kami berbuka puasa area  Kampung Datok Senu. X ingat la nama warung ni......... tiba2 teringat masakan kat sana lepas shopping2 sikit terus gerak ke sana untuk berbuka. Dulu aku selalu singgah kedai makan ni kalau jalan2 KL tapi sekarang dah jarang datang. Hari ni dah cuti jalan2 KL kami singgah berbuka puasa kat sana pulak. Tapi yang bestya makanan sini murah sangat2.... Kami order 2 air buah, kerabu mangga, kailan ikan masin, telur dadar, tomyam campur dengan daging masak merah cuma RM22. Terkejut jugak la time nak bayar tu.... murah!! Kalau kat area Subang ni mau lagi mahal harga makan2 camni...   Makanan pun ok.




7 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

selamat berbuka:)

aiNa yaZiD said...

wah..memang murah~! banyak nye makanan..=)

farehah roslan @ FR said...

ce try buka kat sas corner,tmn melati..best.. =)

CintaZulaikha said...

ngapalah sume rorg suka update gambo makanan nih...tergoda you~~~lallala

Cik Kuntum said...

seronoknya slalu dpt buka kat luar...

Qaseh said...

murah bangat tuuu....berbaloi2

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

selamat hari raya :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -