Wednesday, July 20, 2011

Syiria Stripe





Akhirnya sampai juga syiria stripe cotton aku... 
kali ni menambah koleksi untuk tudung jalur2 pulak. 
Selalu beli corak bunga2 or plain kali ini saja nak mencari kelainan.....
macam2 color ada sebenarnya tapi x da stock la pulak!!!. 
aku beli online kat Aked Tudung
rasa2 x sempat tunggu raya aku rasmi dulu..

:)



2 comments:

Queen F said...

okay tak kain dia akak? tengah cari tudung nak buat raya gak neyh.. hehe :D

dela said...

@Queen F

ok jugak... yang warna sea green tu cantik ... byk lagi color lain... kak beli online ja..... :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -