Wednesday, July 20, 2011

The Chicken Rice Shop










dah rasmi tudung baru sekali... :)



Lepas shopping kasut futsal en suami di Subang Prade kami makan2 pulak di sini sekali. 
Teringin makan curry laksa sebenarnya tapi dah habis terpaksalah order nasi ayam
sama  seperti menu en suami.
Second  time makan nasi ayam dalam Subang Prade. Selalu makan kat Giant, Kota Damansara saja.
Tapi rasa macam lain sikit dari tempat yang aku selalu makan... 
Menu nasi ayam ni biasa2 ja... x da la sedap mana pun... boleh makan ja la!!!
Diet aku x menjadi lagi!!!...

:(





20 comments:

rara pinkmafia said...

tak penah makan sini lagik,sbb ayam dye cm pelik.

= d = said...

sedap nye mkn kat chicken rice shop..
:)

Semut Senyum said...

Chiken rice shop tak kene ngan selera Cik SEmut. 2kali pergi tetap tak boleh makan... =)

ekmal said...

mknan fav, nasi ayam!hehe

nurAMALLINA said...

sedapnyaaaa! lapa la pulak. haha

YOUsoF said...

Lama habis tak makan nasi ayam...



takpe esok pun boleh kalau nak start diet balik.. ;D

syaz@rozelt said...

sedapnya mkn2!hehe

Vera Violet said...

wah..sedapnya...hehehe

Wanie said...

tak pe, chicken rice shop makanan die takde la tinggi fat sangat..:)

rasta said...

baru lepas dari sana nie....
salam sis dalila...

sambil promote webs baru rasta...
Harap sudi jadi follower rasta...

Rasta amat berbesar hati dan berterima kasih....

dela said...

@Wanie

haa3... sedap hati baca... mmg ssh nk diet sebenarnya..!!

L-mi Redzz said...

mcm best je.. xpenah mkn kt sini lg.. teringin gak..hehehe =)

Ashakirin said...

Alamak, lapar lahhh pulak ^^

miss Fyqa said...

cam sedap jer..kita x pernah try lagi..

Jiejah Gorjes said...

aik badan kecik molek nak diet lg???

dela said...

@Jiejah Gorjes

skrg x berapa kecik dah jiejah..... :)

cucu umie said...

rase nak makan chicken rice shop plak..sebb dh dah seminggu kot tak makan..hehe

iMBobo said...

sedapnyee makanan tu! :)

Adzriel @ Liza AB said...

fav anak2 kak liza ni

LittleGurl said...

sedapnye! da meleleh air liur ;(

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -